Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Cześć
Jestem tu nowy,jeżeli zły dział proszę o przeniesienie do dobrego.
Ostatnio znajomy wspominał mi o imprezach Amfetaminowych :nos: ,czy takie istnieją i jest możliwość zeby taki zwykły śmiertelnik jak ja tam się dostał? Jak one wyglądają?
  • 2873 / 298 / 0
Sam jestem ciekawy jak takie tajemne spotkania amfetaminowe wyglądają

u mnie to jest tak na przykyład tak - przykład z wczoraj - że umawiam się z ziomem na szachy (serio) palimy blanta, walimy szczura jednego drugiego trzeciego czwartego i z piwami podobnie, no i nakurwiamy w te szachy, ale jak się dostać na taką imprezę to nie wiem.

a najlepsze że oczywiście noc nieprzespana i do pracy na 8 :) do teraz mnie trzyma

amfetaminowe spotkania uzależniają

dieta cud
feta i głód
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 2 / / 0
Tak,tylko mi chodzi o balety a nie takie spotkanie w domu
  • 2873 / 298 / 0
balety - idź do klubu, szybko rozpoznasz czy to ten właściwy :)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 2198 / 715 / 0
Znajdz sobie znajomych, lokacje, towar i sam zorganizuj. Proste.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 968 / 96 / 0
Trzeba przejść najpierw Tajemną Inicjacje i dostać się do Wewnętrznego Kręgu.
  • 631 / 103 / 0
Imprezy amfetaminowy XD doooobreee, dawno mnie tak nic nie rozśmieszyło. Opisane w taki sposób jakby były conajmniej sektą lub walkami kogutów w podziemiach %-D nie wiem jak się dostać na taka imprezę, myśleć ze wystarczy iść do klubu i poznać odpowiednie towarzystwo, wtedy każda impreza jest amfetaminowa.
A tak poważnie, daj sobie z tym spokój. Nie warto.

I trochę offtop, ale propsy za nick, wiedziałam ze fani mojeg ulubionego duetu muzycznego są wszędzie :patrzy:
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 8103 / 907 / 0
Wydaje mi się, ze w każdym klubie techno są ``amatorzy`` amph.Szczególnie właśnie w takich klubach z taka muzyka iż najbardziej podchodzi pod :amfa: .
Nie wydaje mi się, ze są specjalne imprezy amfetaminowe, ale już psychodeliczne są, rockowe tak samo, reggae tez wiec może i by się znalazła jakaś amfetaminowa.szczerze w to wątpię :fuj:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 459 / 59 / 0
mysle ze kolega mial na mysli rejwy na ktorych jest grana szybka muzyka elektroniczna, moze cos pokroju gabberowych eventow :)
do techno bardziej pasuje mi ekstazy, amfetamina powyzej 200bpm potrafi zamienic czlowieka w zwierze i ciezko w sumie całą noc przetupać do takiego tempa bez spida
  • 190 / 20 / 2
Ewentualnie chodzi o domowe tzw. "patoklimaty" %-D
Uwaga! Użytkownik kacper791 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.