Czy tylko z jego zeznań mogę zostać uznana za winna? Oczywiście na komendzie wszystkiego się wyparłam lecz boję się że padnę ofiarą pomówienia. Nie stać mnie na prawnika, w mieszkaniu nie mam nic nielegalnego w razie przeszukania, proszę o jakieś rady co dalej zrobić aby uniknąć nieprzyjemności z policja?
I przede wszystkim nie daj sobie wmówić że jak się przyznasz to dla ciebie lepiej itp. Te skurwysyny już dobrze wiedzą co powiedzieć by człowieka złamać, a takie słowa że będzie lżejszy wyrok itp pozwalają im na to by nami manipulować. Nie pozwól
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
KrolowaSniegu89 pisze:cześć, ostatnio przydarzyła mi się nieprzyjemna sytuacja. Otóż zostałam wezwana na świadka, lecz jak się później okazało jeden z moich znajomych wskazał mnie jako osobę która podarowała mu 0.6g marihuany, którą znalazła u niego policja podczas kontroli.
Czy tylko z jego zeznań mogę zostać uznana za winna? Oczywiście na komendzie wszystkiego się wyparłam lecz boję się że padnę ofiarą pomówienia. Nie stać mnie na prawnika, w mieszkaniu nie mam nic nielegalnego w razie przeszukania, proszę o jakieś rady co dalej zrobić aby uniknąć nieprzyjemności z policja?
Sent from my ZTE Blade L5 using Hyperreal / Talk mobile app
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.