Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 43 / 15 / 0
U nas, koło czeskiej granicy, najczęstrze nazwy to:
-trąbka
-prąd
-Andrzej
-wujek
-feta
-śrut
-futro
-fuka
Uwaga! Użytkownik Juowska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 2 / 0
W okolicach Poznania andrzej, białe jerozy, prąd, a nad morzem kumpel mówił że mewa, buty do biegania i cukier :D
  • 8103 / 914 / 0
Gruz
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 171 / 25 / 0
Krajówa
Krajóweczka
feta
amfa
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 625 / 0
feta, szybki, spid ,wiejski koks. U nas teraz ryż króluje czyli metamfetamina i zapomniałem już jak było dokładnie z amfetaminą.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 15 / 0
Zapomniałam o jednej nazwie, ale to wśród Romów. Kiedyś jeden ziomek Cygan powiedział do mojego narzeczonego "Ale mam zwała, idę po łupież".
Uwaga! Użytkownik Juowska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2242 / 374 / 0
ścierwo
szmata
władek
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 3245 / 625 / 0
Kiedyś (lata 90-te) znajomy pchał fetę i opowiadał jak przyszedł ktoś do niego i mówi że chce połówkę białej kurwy.:-)
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 975 / 176 / 0
Szmata, spid, kawa, zimne piwo, zimne, szczur.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 1916 / 335 / 2
Trąba, prąd, białko
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.