4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 645 / 69 / 0
Czesc, mam pytanie czy jak bede trzymal szczelnie zamkniety, zamrozo y metkat w zamrazarce to czy rozlozy sie do pefki i efki? Jesli tak, to ile % metkata przetrwa? Myslalem o krystalizacji alr nie mam dostepu do kwasu solnego. Czy jak dobrze doczyszczr metkat (mniej nadmaganianu niz w przepisie + doczyszczanie przez dodanie 3 tabletek aspelanu z octem zeby caly nadmaganian przereagowal) to czy wszystko bedzie ok na starosc? Uzyje dwie paki, ma starczyc na 4 dniowy ciag. Po pol paki codziennie.
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 171 / 28 / 0
Stawiam, że wszystko pójdzie jednego dnia XD
  • 1929 / 443 / 4
tylko krystalizacja kota spowoduje jego "dłuższe życie"... metkat rozpada się w przeciągu 2 godzin od powstania... można co prawda tę reakcję spowolnić ( chociażby bardzo niska temperaturą ) ale tak czy inaczej się rozpadnie...
DXM
  • 1610 / 55 / 0
Myśle że jakby metkata zamroźić mogłoby to sporo dać...

Chłód spowalnia każdą reakcję. Żadna reakcja nie zajdzie w temperaturze zera kelvinów, więc jakby dostatecznie schłodzić kota, to by mógł pożyć dość długo
  • 11 / 2 / 0
Mam takie pytanie. Ile kwasu solnego bezpośrednio po przefiltrowaniu na jedną paczkę ? Żeby był krystaliczny
  • 11 / 2 / 0
Zrobiłem metkat przy użyciu manganu ,octu i wody. Kiedy zrobiło się błoto przefiltrowałem a żeby go skrystalizować do postaci soli ile muszę użyć HCL kwasu solnego do 1 paczki sudafedu czy apselanu. Z góry dzięki za odpowiedź
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.