- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Jest sens? Chodzi mi o jednoczesne przyjmowanie załóżmy sertraliny i alpry/klonazolamu (na tym lecę), ale można tu wpisać jakiekolwiek benzo i ssri. Wg. tabeli mixów małe ryzyko i brak synergii. Benzo nie przyćmi antydepresyjnego efektu?
Napiłem się dziurawca, który działa na mnie od 1 herbatki ze zwykłej torebki, ale nie mam porównania do zwykłych antydepresantów (afterglow po dysocjantach nie liczę), a na opakowaniu wyraźnie jest napisane, żeby nie mieszać z ssri.
Co myślicie?
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
I Never Asked For This
Ktoś coś?
[mention]misspill[/mention] ?
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
po 3 tyg. i jeden dzień sie wyebiesz w benzo
ssri dziwny dodatek
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.