Jeśli chodzi o załatwianie spraw związanych z narkotykami, w ogóle nie należy używać telefonu. Jeśli już, to tylko w ograniczonym zakresie i do pewnego momentu. Ja robię to tak - wszystkie ustalenia przez privnote, a fakt stawienia się w umówionym miejscu potwierdzam tylko sygnałem.
Pytanie, które bardzo mnie interesuje - czy to była uprawa w mieszkaniu, czy w plenerze? Jak doszło do wpadki?
Ja bym ten telefon wsadził do wiaderka, zalał betonem i wrzucił do Wisły...
03 sierpnia 2018pablosss pisze: Totalną głupotą jest trzymać na telefonie fotki z własnej uprawy :D Kurwa po prostu brak mi słów. Dobrze, że jeszcze na facebooka nie wrzucał i nie robił sobie selfie z krzakami :D
Ja bym ten telefon wsadził do wiaderka, zalał betonem i wrzucił do Wisły...
Mi szkieły już rok trzymają komórkę
"Rutyna to rzecz zgubna "
Wiem ze sadzienie w wieku 15 lat to powod do dumy ale gadanie o tym na prawo i lewo to juz gorszy pomysl nie mowiac o uprawie pod domem!
Oby skonczylo sie na kuratorze a nie poprawczaku 4 krzaki to juz troche jest i na bank smutni panowie odtrabia wielki sukces w lapaniu narkotykowych baronow.
A o podpierdalaniu znajomych to szkoda gadac, kurestwo i tyle.
Topnik pisze: ↑
04 sie 2018, 11:23
Oby skonczylo sie na kuratorze a nie poprawczaku 4 krzaki to juz troche jest
Sądzę, że tylko kurator, nie miał jeszcze nigdy problemów z prawem nawet spisany nie był a jak dobrze zagra i pokaże, że żałuje to powinno być dobrze chyba
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.