Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
Jak wspomnialem - Flufenobarbital, chloroallobarbital, ethyl-pentobarbital. Bromocyklobarbital
to chyba mozliwe?
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
a sam fenobarbital jest bardzo nieciekawy.
07 czerwca 2018hertz pisze: nie potrzeeba robić przeróbek fenobarbitalu bo jest i to chyba nawet sporo nieuregulowanych prawnie gotowych róznych barbi.
Poza tym lekarze nie chętnie [lub w ogóle, może nie pamietaja o barbituranach?] je przepisują, a do zamówien chemikali do eksperymentów nie potrzeba recki :)
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
Chociaż w sumie... do miksów z rc-fentanylami byłyby jak znalazł
Chodziło mi o to, że przegrywają z bdz i pod względem działania i bezpieczeństwa. Opinię oparłem na swoim doświadczeniu z MBQ, teraz doczytałem jeszcze nieco i okazuje się, że takie MBQ nadaje sie tylko do vapo i wtedy działa zajebiście. Podsumowując - wiem, że nic nwm.
Bez odbioru
Ritalin is good" - Dave Grohl
07 czerwca 2018hertz pisze: nie potrzeeba robić przeróbek fenobarbitalu bo jest i to chyba nawet sporo nieuregulowanych prawnie gotowych róznych barbi.
Benzylbutylbarbiturate
(5-benzyl-5-n-butylbarbituric acid) is a rare example of a barbiturate designer drug, possibly the only such compound encountered in recent years.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły
Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka
Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.