Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
Jak wspomnialem - Flufenobarbital, chloroallobarbital, ethyl-pentobarbital. Bromocyklobarbital
to chyba mozliwe?
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
a sam fenobarbital jest bardzo nieciekawy.
07 czerwca 2018hertz pisze: nie potrzeeba robić przeróbek fenobarbitalu bo jest i to chyba nawet sporo nieuregulowanych prawnie gotowych róznych barbi.
Poza tym lekarze nie chętnie [lub w ogóle, może nie pamietaja o barbituranach?] je przepisują, a do zamówien chemikali do eksperymentów nie potrzeba recki :)
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
Chociaż w sumie... do miksów z rc-fentanylami byłyby jak znalazł
Chodziło mi o to, że przegrywają z bdz i pod względem działania i bezpieczeństwa. Opinię oparłem na swoim doświadczeniu z MBQ, teraz doczytałem jeszcze nieco i okazuje się, że takie MBQ nadaje sie tylko do vapo i wtedy działa zajebiście. Podsumowując - wiem, że nic nwm.
Bez odbioru
Ritalin is good" - Dave Grohl
07 czerwca 2018hertz pisze: nie potrzeeba robić przeróbek fenobarbitalu bo jest i to chyba nawet sporo nieuregulowanych prawnie gotowych róznych barbi.
Benzylbutylbarbiturate
(5-benzyl-5-n-butylbarbituric acid) is a rare example of a barbiturate designer drug, possibly the only such compound encountered in recent years.
12 czerwca 2018scat pisze: @RekreacyjnyHarry
Chodziło mi o to, że przegrywają z bdz i pod względem działania i bezpieczeństwa. Opinię oparłem na swoim doświadczeniu z MBQ, teraz doczytałem jeszcze nieco i okazuje się, że takie MBQ nadaje sie tylko do vapo i wtedy działa zajebiście. Podsumowując - wiem, że nic nwm.
Bez odbioru
akceptuję, ale popraw język - nv13
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.