Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 42 / 3 / 0
MPHP-2201, kolejny analog AM-2201

[ external image ]

methyl (1-(5-fluoropentyl)-1H-indole-3-carbonyl)phenylalaninate

Życzę smacznego, dostępne w ofercie jednego z vendorów, lecz z nieprawidłowym wzorem strukturalnym na stronie tegoż vendora. No cóż.
Ja się do testów nie palę.

Opinie szwedów na flash'u: https://www.flashback.org/t2944125

potłumaczyłem troche googlem:
"I ordered 1g of this and mixed out with ~ 70g, it worked great. It gave a nice, very cannabis-like high that was appreciated by those who smoked it. You got that comfortable weight in your head and it felt good. "

Prócz tego że mj-like piszą, że krótko działa, szybko wzrasta tolerancja. Nie sieje rozpierdolu. POWTARZAM JEDNAK ŻE TEGO NIE TESTOWAŁEM, więc nie mam pojęcia jak to działa.
Uwaga! Użytkownik pierunskimixer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 32 / 0
dziwne, ze nikt ani jednej recenzji nie napisał.
jest to dowodem jaką słabą społeczność syntetycznych kanna mamy w PL %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.