Brzmi logicznie.
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
Prawdopodobnie to, że nie zrozumiałeś o co mi chodziło.
Sugeruję, że policja pozwala na działalność serwisu, a w zamian dostaje kopie rozmów
25 maja 2018statyczny pisze: sebastianów co gonią "kryształ" po 40.
EDIT.
Jeżeli dalej masz mnie za paranoika polecam przeczytać regulamin serwisu (z jakąśtam podstawową wiedzą jak wyglądają regulaminy normalnych serwisów z ogłoszeniami) oraz sprawdzić gdzie są zarejestrowani
Największym sukcesem policji w walce z RC może być najwyżej przejęcie jakiejś pseudo-rekordowej dostawy legalnych odczynników, bo nie trafi to na ulicę. Jednak co z tego, skoro kiedy łapią jedną "rekordową" przesyłkę, to gdy się nią zajmują na ulicę trafia kilkadziesiąt takich przesyłek, albo nawet większych.
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
To były te perełki od których można było zdobyć fajne rożne leki. Oczywiście ja nabywałem te leki tylko przez umówienie sie telefoniczne i realne spotkanie.
A najgorsze jest teraz to, że wyczyścili cały ten dział "leki" na tym portalu i nie ma tam żadnych ogłoszeń :(
Nic nie wskazuje na to, że platforma prowadzona jest przez mundurowych (a wręcz przeciwnie). Jednak należy zachować ostrożność bo z pewnością z niej korzystają.
Co do zakupów to nie dajcie się wyjebać, tylko paczka pobraniowa ze sprawdzeniem zawartości. A jeśli chcecie sprzedawać tam nielegalne rzeczy to polecam przeliczyć ryzyko.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.