Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 4 / 3 / 0
Cierpię na przypadłość którą napisałem w nazwie tematu, ponadto bezsenność (szumy w głowie, czuję silne bicie serca co nie pozwala mi na łatwe zaśnięcie). Na depresję chyba nie zapadłem, może częściowo ale jakoś sobie z tym na razie radzę. Pytanie teraz do Was, drodzy użytkownicy - wybieram się pierwszy raz do /lekarza/. Nie mam ukończonych osiemnastu lat. Jestem ciekaw - co może mi zasugerować / jakie przypisać leki. Dziękuję za pomoc!
  • 54 / 6 / 0
Jak pójdziesz do magika to dostaniesz lorafen rano jedna tablete i wieczorem,bo to 12/h trzyma,bo oni nie lubią,jak ich pacjeci trzezwieją...Lorafen motoryke jebie.
  • 3455 / 1123 / 0
Wątpię, że młodemu człowiekowi zapisze od razu silną benzodiazepinę, która upośledza m.in. funkcje poznawcze.

Bardziej prawdopodobne jest, że przepisze antydepresant z grupy SSRI (selektywne inhibitory wychwytu zwrotnego serotoniny), na początek fluoksetynę (stary, dobry Prozac). Będziesz musiał poczekać parę tygodni na efekt.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1070 / 137 / 0
Chyba tylko konował przepisał by niepełnoletniemu na początek leczenia lorafen... Idź do kumatego psychiatry, najlepiej prywatnie.

Potwierdzam przedmówcę, raczej jakieś SSRI na początek dostaniesz, w zależności od tego jak bardzo jesteś "roztrzepany" tymi lękami.
Jeśli nie jest tak źle to właśnie jakieś słabe SSRI na początek, jak jest gorzej to może mirtazapinę (zwali Cię z nóg jak nie możesz spać). Może pregabalinę na lęki - jest coraz bardziej popularna. Może jakiś lajtowy lek na uspokojenie somatycznych objawów - hydroksyzynę. Daj znać co dostałeś.

W innym temacie pisałeś o tym jak działa na Ciebie trawa - nie pal bo przy zaburzeniach lękowych, jakie masz pogarszasz swój stan. Znam to z autopsji. Jak się ma nerwicę to nawet na kacu potrafią złapać ciężkie stany lękowe, a co dopiero po trawie.
  • 1864 / 700 / 0
Może wenlafaksyne? Mi na coś podobnego, właśnie ją przepisał. No sam jestem ciekawy, co mu przepisze.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.