Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
https://pl.wikipedia.org/wiki/Kokatylen
Stare, dobrze znane połączenie kokainy i alkoholu.
Gdy w wątrobie obecny jest alkohol, oraz jednoczesnie zażywamy kokainę - powstaje nowy związek. Kokatylen.
Zapraszam do dyskusji.
2017 sie 27, 12:09 / scalono - surv
Dłużej działa niż kokaina, i bardziej euforycznie. Praktycznie nigdy koks nie idzie solo, tylko to działanie kokaetylenu robi ze mnie hero.
Plus juz od samej kokolady mozna jebnac na zawal przy kazdym zazyciu ( nawet przy zdrowym sercu, abstynencji, mega tolerancji czyli fifty fifty ryzyko za kazdym razem ), alkohol podnosi to wyzyko o polowe. Takze zawsze jak jebiecie koke obstawiacie 75% ze zejdziecie.
Ale skoro sama kokolada daje nam pol na pol zycie lub smierc, to chuj tam w tą ćwiare od alkoholu. Wszystko albo nic ;)
No to zdrowie panowie. Za was!
27 sierpnia 2017Montii pisze: Plus juz od samej kokolady mozna jebnac na zawal przy kazdym zazyciu ( nawet przy zdrowym sercu, abstynencji, mega tolerancji czyli fifty fifty ryzyko za kazdym razem ), alkohol podnosi to wyzyko o polowe. Takze zawsze jak jebiecie koke obstawiacie 75% ze zejdziecie.
Czy 2 drinki małe + 3x 0.1 co 1h to już bardzo źle działa na serce i wątrobę?
Ale myślę, że raczej nie. Owszem wpływ jakiś ma na pewno. Ale nie jakiś znaczny.
Zrobię kiedyś coś takiego: lekko się podpiję, wrzuće jakieś opio np. oxy jak zacznie wchodzić to szurnę koks. Taki speedballowy kokaetylen. Testowaliście coś takiego?
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Wciągnąłem to na raz prosto z worka. Momentalnie mnie wystrzeliło, jeszcze poszedłem do baru chlać.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.