Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 914 / 0
Macie jakies hobby ? Ja lubie cwiczyc oraz sluchac muzyki.Malo ale zawsze cos...
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2241 / 373 / 0
Rower, muzyka, rozciąganie, siłka, lubie traktorem popierdalać (praca w gospodarce), podróże z ciekawymi widoczkami, jaranie zioła, roboty przy ogrodzie, granie w gałe, taniec, czasem śpiewam jak się napierdole, medytacja.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2883 / 303 / 0
narkotyki i melanż
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 230 / 37 / 0
"sex, drugs and rock'n'roll" :-D
Jeżeli chcesz wspierać mnie w dążeniu do autodestrukcji, przekaż darowiznę na rachunek Fundacji:
1bcHVamoT7cBrmVTUZtJyepZp46ZM23uF
Fundusz zostanie w całości przeznaczony na wszelkie substancje psychoaktywne oraz sterylny sprzęt do iniekcji
  • 758 / 44 / 0
dziwki, koks. firefox
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 714 / 48 / 0
Wódka, dziwki, niezła forsa - to nie dla mnie - jeżdżę Corsą ^^

Ostatnio interesował mnie radziecki program kosmiczny, zdziwilibyście się ile wynalazków oni naprodukowali.
  • 5985 / 1237 / 43
Historia, ogrodnictwo, substancje psychoaktywne, militaria, podróże, okultyzm, nekromancja, czarna magia.
Kiedyś zbierałem butle po gieblu.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3497 / 742 / 9
Wskrzesiłeś już szkieleta?
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5985 / 1237 / 43
Za mało many.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 48 / 0
Zawsze możesz spróbować z dyktą, tylko odruchowo jej nie przefiltruj bo straci swoją moc (i urok).
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.