Jako, że jest ich trochę to wybieramy 2 :)
NIECH GŁOSUJĄ LUDZIE, KTÓRZY ZJEDLI MINIMUM 3 RÓZNE
W postach możecie uzasadniać swoje wybory :)
Głosowanie potrwa 3 miesiące (90 dni), potem zbierzemy liderów i utworzymy z tego 0gólny ranking :)
Edit: nevermind, dopiero teraz zauważyłem inne tematy.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
4-HO-MET
i MIPROCYNA (sorry zapomniałem jak się nazywa związek).
Chętnie a nawet mam zamiar powrócić do psychodelików - chyba nie rozpierdolą mnie w drugą stronę...
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.