Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
Najlepsze Tryptaminy wg mnie to: (max 3)

Czas głosowania minął 31 lipca 2017

AMT
2
15%
DMT
6
46%
DPT
0
DET
0
DiPT
1
8%
MiPT
3
23%
MPT
0
MET
1
8%
EPT
0

Liczba głosów: 13

ODPOWIEDZ
  • 757 / 31 / 0
Postanowiłem stworzyć ranking, w którym głosować będziemy na najlepsze (naszym zdaniem) tryptaminki.

Jako, że jest ich trochę to wybieramy 2 :)
NIECH GŁOSUJĄ LUDZIE, KTÓRZY ZJEDLI MINIMUM 3 RÓZNE
W postach możecie uzasadniać swoje wybory :)

Głosowanie potrwa 3 miesiące (90 dni), potem zbierzemy liderów i utworzymy z tego 0gólny ranking :)
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1151 / 230 / 7
A gdzie podstawione na pierścieniu?

Edit: nevermind, dopiero teraz zauważyłem inne tematy.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 3406 / 534 / 0
DMT
4-HO-MET
i MIPROCYNA (sorry zapomniałem jak się nazywa związek).

Chętnie a nawet mam zamiar powrócić do psychodelików - chyba nie rozpierdolą mnie w drugą stronę...
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
ODPOWIEDZ
Newsy
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.