Będę mieć 2 tygodnie wolnego i postanowiłem odstawić benzo (Flubromazepam, 4mg/d).
Mam pregabalinę, baklofen, mianserynę i levomepromazynę. Jakaś rozpiska? Czegoś brakuje? Biorę też 100 mg sertraliny i 10mg tamoksifenu. Jestem na diecie tłuszczowej + zestaw witamin i minerałów.
Jakieś sugestie? Jakieś, doświadczenia?
Mi udało się rzucić alprę z dnia na dzień po krótszym ale o wiele bardziej intensywnym ciągu(na końcu szło po 8mg na raz na noc), bez kompletnie żadnej obstawy.Tyle że to był tydzień koszmaru, no ale alpra jest wyjątkowo ciężka do odstawienia. Pomijam że po jakimś czasie znów się w nią wjebałem, na szczęście dawki był o wiele mniejsze.
Po napisaniu, zobaczyłem datę posta. Jak tam idzie odstawka?
04 kwietnia 2017heheh pisze:
Po napisaniu, zobaczyłem datę posta. Jak tam idzie odstawka?
A co do tematu - kilka razy robiłem takie domowe detoksy, dwa razy się udało bez problemów zejść raz z klonów, a raz z alpry konsekwentnie zmniejszając dawki do zera, ale z Flubro już musiałem sobie poradzić w ten sposób, że zaufana osoba wydzielała mi co drugi dzień dawki, więc jeżeli masz kogoś takiego to też polecam.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.