Będę mieć 2 tygodnie wolnego i postanowiłem odstawić benzo (Flubromazepam, 4mg/d).
Mam pregabalinę, baklofen, mianserynę i levomepromazynę. Jakaś rozpiska? Czegoś brakuje? Biorę też 100 mg sertraliny i 10mg tamoksifenu. Jestem na diecie tłuszczowej + zestaw witamin i minerałów.
Jakieś sugestie? Jakieś, doświadczenia?
Mi udało się rzucić alprę z dnia na dzień po krótszym ale o wiele bardziej intensywnym ciągu(na końcu szło po 8mg na raz na noc), bez kompletnie żadnej obstawy.Tyle że to był tydzień koszmaru, no ale alpra jest wyjątkowo ciężka do odstawienia. Pomijam że po jakimś czasie znów się w nią wjebałem, na szczęście dawki był o wiele mniejsze.
Po napisaniu, zobaczyłem datę posta. Jak tam idzie odstawka?
04 kwietnia 2017heheh pisze:
Po napisaniu, zobaczyłem datę posta. Jak tam idzie odstawka?
A co do tematu - kilka razy robiłem takie domowe detoksy, dwa razy się udało bez problemów zejść raz z klonów, a raz z alpry konsekwentnie zmniejszając dawki do zera, ale z Flubro już musiałem sobie poradzić w ten sposób, że zaufana osoba wydzielała mi co drugi dzień dawki, więc jeżeli masz kogoś takiego to też polecam.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.