Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 274 / 12 / 0
Temat jak wyżej nie chodzi o czas działania albo o działanie pozytywne odwrotnie proporcjonalne do skutków ubocznych
  • 3455 / 1123 / 0
Szukaj w dziale: Leki nootropowe. A jeśli jesteś z tych co to lubią "bardziej zaszaleć" ;-) : morfoliny, piperydyny. amfetaminy do nauki nie polecam, bo na zejściu, jeśli się nie dosniffuje występują spore problemy z pamięcią krótkotrwałą.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 22 / 1 / 0
amfetamina to oczywiste. Wielu naukowców nauk ścisłych wspomagało się właśnie tym, Po zażyciu, mózg pracuje wydajniej, o wiele szybciej wspomaga wszelką naukę, procenty w głowie są wykorzystane wydolniej
Uwaga! Użytkownik poczaskany jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 105 / 4 / 0
ja tam z zerową tolerancją na stimy
ojebałem raz 1 (słownie: jedną) pastylkę tussipectu
zapijając ją 2 espresso
miałem rush jak po czystej amfie
to było, gdy się uczyłem do matury
niestety zbyt bardzo zaczęło mnie nosić-
uporządkowałem pokój, porobiłem pompki
dopiero wtedy mogłem się zabrać za naukę

nie jestem fanem stymulantów
za bardzo mnie roznoszą

ale wyryłem napisaną pracę na maturę ustną z polskiego
jak wiersza zdałem na 5

a kurwa nienawidziłem polskiego :-D
Uwaga! Użytkownik weedkend jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2881 / 302 / 0
4f-MPH czy to samo MPH :) gdyby nie EPH to bym nie był na tym roku studiów na którym jestem.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 152 / 6 / 0
myślę, że kwas ale to chyba oczywiste
  • 272 / 38 / 0
4f-MPH
Uwaga! Użytkownik xSzuLeRx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / 5 / 0
Na mnie bardzo dobrze pod tym względem działała maczanka z kanna UR-144.
08 lutego 2006Camilleri pisze:
Narkomanem jest się przez całe życie, ale ciąg to tylko epizod.
  • 374 / 152 / 0
Najlepsze 4-mmph.
  • 3649 / 998 / 2
50mg ALD-52
lub

10mg2C-P z 200mg Tegretolu
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.