Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 879 / 191 / 5
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 195 / 6 / 0
Ale jaja
  • 0 / / 0
A gdzie Antek ? :D
  • 2976 / 256 / 0
Meh, jak dobrze że tego gówna już nie tykam (bupra obecnie, w planach test fentasia). Ile hajsu na to poszło i ile problemów przez to przyszło to chuj boli na samą myśl.
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2116 / 632 / 0
Dopiero teraz zwróciłam uwagę na nazwę i grafikę; pikna. :-D
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 138 / 1 / 0
grrah grrrah

today was a good day
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1683 / 126 / 0
juz od rana kodzisz?
  • 1794 / 124 / 0
Ja już zgrzany leżę %-D. Pojechałem do roboty prawie godzinę drogi rowerem, żeby się okazało, że nie ma roboty :S. I chuj w drodze powrotnej chociaż dwupak zakupiłem ech.

A co do nazwy to dla niewtajemniczonych - Jak się robi w Ameryce kodę, to się miesza taki syrop z prometazyną i kodą ze sprite'm i wychodzi taki purpurowo-fioletowy kolor :P.

EDIT : Dzięki Klepsydra :heart:
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1683 / 126 / 0
Nie ma to jak grzanie w poniedzialek rano, fajnie wchodzi :*)
  • 2976 / 256 / 0
No Klepsa mnie wyprzedziła, w sumie dzięki bo z kodeinowymi tasiemcami nie chcę mieć już wiele wspólnego ;)
A ten syropek się nazywa Purple Drank, piją to czarnuchy na murzyńskich rap-klipach z gołymi laskami - sprawa mocno przehajpowana (o ironio). Ja niedługo strzała bupry na lepszy dzień sobie zrobię.
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.