Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 61 / 1 / 0
Mam taką sytuacje - vendor pomylił zamówienia i prosi mnie o odesłanie paczki która do mnie idzie na paczkomat, czy będę ostatnim frajerem jeśli to zrobię? Pewnie szansa przypału jest mała ale nie uśmiecha mi się wysyłanie do nikogo rc, pewnie można to już podciągnąć pod "udostępnianie". Co zrobić?
  • 109 / 2 / 0
Sprawdź co w środku i potem się zastanawiaj :-D :*)
Uwaga! Użytkownik Sashimi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1676 / 106 / 0
Spytaj czy jest opcja odmowienia odbioru.
Miałem podobna sytuacje.
Potem okazało się, że chłop handlował na 2 fronty.
Czesc szła legal czesc mniej legal.
W najlepszym wypadku były tam maczny, w najgorszym co innego.
Że handlował na 2 fronty wiem z mediów.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.