Teraz pytanie: czy to zdarzyło się naprawdę?
Odpowiedź na to pytanie życia mi nie zmieni, ale już od liceum chciałem coś więcej poczytać o tym chłopaku, jednak cały czas zapominałem, potem, jak trochę weszło się w temat i przypominało jej historie rodem z jakiś tanich kryminałów to przychodziły coraz większe wątpliwości czy chociaż jedna jej historia była prawdziwa.
W dobrym dziale piszesz, zmieniłem tytuł - Berig
Moim zdaniem pani policjantka zmyśliła tę historię, by dać wam do myślenia, że dragotwórstwo to twardy sport jest.
Tak, ta historia pojawiła się w Alfabecie mafii. Chodziło konkretnie o bandę z Wołomina, która zatrudniła chemiczkę do produkcji ogromnych ilości amfetaminy - jak się okazało najlepszej wtedy na świecie. Kobieta faktycznie umarła na raka, ale nie od ważenia!! :-).
Ale skąd ta pewność, że ta historia jest akurat o nim, co ? Przecież tak naprawdę gówno wiemy.
Jak widać, to chyba kolejna historia urban legend, każda uczelnia miała swojego chomika co ważył proszek, każdy opowiadając doda coś od siebie i tak powstaje legenda chomika :-D
w sensie ksywa
sie dorobil tylko niepotrzebnie tez
troche zaciagal tzn troche przy
wyprodukowaniu pierwszego rzutu
musial poprobowac i dwa tygodnie
ciagnal heh wyszczurzylo go
konkretnie. pamietam jak sie bal podbic
do koksow bo myslal ze wpierdol dostanie i
zabiora rzut. kurwa
ze historia tego typa poszla w swiat a i to
nie do konca prawda ze klerykson jak go przewrotnie
nazywano, syn kleryka, bo kiedys najebany
wyjawil ze byc moze jest synem kleryka wlasnie
lol
odstrzal, ale to tylko znam juz ze slyszenia
a nie bezposrednio od zainteresoanego
rip kleryk, pewnie w piekle dobre prochy robi
whisky
ananas (harm red)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.