ODPOWIEDZ
  • 26 / / 0
6-mapdb.png
https://en.wikipedia.org/wiki/6-MAPDB

Trafiło pod mój dach w zeszłym tygodniu, testowałam z chłopakiem. Początkowo luby wziął sniffem dawkę około 200mg i nie poczuł za wiele. Dodam, że akcja działa się na zjeździe z 2-FA. Chcieliśmy jeszcze raz poczuć kopa, więc po jakichś trzech godzinach wzięliśmy oralnie po około 300mg i w ciągu czterdziestu minut polecieliśmy w kosmos. Zdecydowanie za dużo. Odpłynęliśmy we fraktalnej zupie, która po peaku zamieniła się w psychodeliczny mindfuck przynoszący nieporozumienia z rzeczywistością. Działanie substancji ustąpiło ostatecznie po ok 6 godzinach.

Podejrzewam, że dawce 100mg oralnie przypomina 6-APB, choć sądzę, że może okazać się mocniejsze i bardziej psychodeliczne.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2016 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 29 / 1 / 0
A jak z empatią po tym?
  • 26 / / 0
tvstory pisze:
A jak z empatią po tym?
Zarówno po tym specyfiku (przypominam, że przedawkowanym) jak i po 150mg 6-APB (którego profil uważam za podobny) czułam się niezbyt empatyczna, byłam raczej pogrążona w sobie i w natłoku dziwnych, trącących psychodelią wrażeń - a więc byłam mało nastawiona na kontakt z drugą osobą, jeśli o to chodzi :) Gdybym miała wziąć jedną z tych substancji po raz drugi, to nie na randkę w domowym zaciszu, ale jakieś kolorowe wydarzenie, które chciałabym przeżyć mocniej, bardziej nasycić się swoimi własnymi (nie czyimiś, pochodzącymi z empatii) wrażeniami oraz emocjami.
  • 143 / 21 / 0
Opis co najmniej zachęcający. A jak było ze stymulacją? Wyczuwalna, czy raczej w drugą stronę? Pojawił się jakiś zjazd?
PS. Gratuluję pomysłu przyjęcia 300mg nieprzetestowanej przez nikogo tu substancji, należącej do rodziny dawkowanej zwykle w ilości 100-150mg.
"(...)kto jest zniewolony przez potrzeby fizyczne: Hindus harujący od świtu do zmroku przy zręcznym pługu za miskę ryżu czy Amerykanin jadący na traktorze?"
  • 26 / / 0
Astral Walker pisze:
PS. Gratuluję pomysłu przyjęcia 300mg nieprzetestowanej przez nikogo tu substancji, należącej do rodziny dawkowanej zwykle w ilości 100-150mg.
PS Przypominam, że chłopak sporo wcześniej przyjął 200mg i nic nie poczuł, dlatego zdecydowaliśmy się na jeszcze wyższą dawkę. Zachowaj ironiczne gratulacje dla innych niedojebanych ćpunów, a mnie zostaw w spokoju, zwłaszcza że chcesz chyba, bym udzieliła odpowiedzi na twoje pytanie ._. Kultura komunikacji, człowieku... ech.

Astral Walker pisze:
Opis co najmniej zachęcający. A jak było ze stymulacją? Wyczuwalna, czy raczej w drugą stronę? Pojawił się jakiś zjazd?
Stymulacja całkiem wyraźna, choć... nietypowa. Nie jest się sennym, ale z drugiej strony faza jest jak sen - lepiej tego nie potrafię ująć. Zjazd opisałam wcześniej jako "psychodeliczny mindfuck przynoszący nieporozumienia z rzeczywistością". Podobny stan trwał do końca dnia i był uciążliwy, choć dzięki kanna zamienił się w pusty, płytki relaks. Podejrzewam, że po niższej dawce wystąpiłby przyjemny afterglow z echami psychodelii (jak przy 6-APB). Zjazd nie jest wyczuwalny na poziomie emocjonalnym (zero negatywnych uczuć, jedynie coś w rodzaju napięcia, co można łatwo zniwelować), za to wyraźnie odbija się na stanie intelektualnym, dużo słabiej kojarzy się fakty, ciężko zrozumieć nieco bardziej złożone rzeczy i wypowiedzi - nie da się "trzeźwo" zachować, porozmawiać przez dłuższy czas.
  • 20 / 2 / 0
Zastanawiam się właśnie, czy zamówić na próbę w ilości 1g.
Odrzuca mnie jedynie zjazd na poziomie intelektualnym. Chodź pewnie przy niższej dawce, nie będzie tak źle.
Jakie zalecacie dawkowanie ? Zacząć od 100mg? Czy mniej?
Miałeś sort od 'króla' w logu ?
  • 26 / / 0
sony123 pisze:
Jakie zalecacie dawkowanie ? Zacząć od 100mg? Czy mniej?
Miałeś sort od 'króla' w logu ?
Tak, stamtąd :) Myślę, że dawka, o której myślisz, będzie akurat, tylko proponuję przyjąć oralnie... sniffem coś słabo działa - przynajmniej mi i mojemu lubemu. A na zjazd polecam piwo, kanna lub po prostu smaczny sen :) Warto się wtedy po prostu zrelaksować.
  • 58 / 8 / 0
Postanowiłem się poświęcić i przetestować owy specyfik w "normalnej" dawce. Zarzuciłem 150mg (doustnie) po ok 20min czulem ze coś wchodzi, ale później działanie tylko osłabło. Po 1,5h czułem tylko lekkie pobudzenie i dezoriętację. Postanowiłem wciągnąć 150mg 3cmc i wypić 1,9ml GBL. Dopiero po takim mixie poczułem euforię i pobudzenie. Reasumując nie warto kupowac tego specyfiku, chyba, że przy następnej okazji dawka 200mg da zauważalną poprawę efektów to dam znać.
*sort - żółte, twarde grudki
Spójrz w oczy faktom.
  • 416 / 18 / 0
last breath pisze:
Postanowiłem się poświęcić i przetestować owy specyfik w "normalnej" dawce. Zarzuciłem 150mg (doustnie) po ok 20min czulem ze coś wchodzi, ale później działanie tylko osłabło. Po 1,5h czułem tylko lekkie pobudzenie i dezoriętację. Postanowiłem wciągnąć 150mg 3cmc i wypić 1,9ml gbl. Dopiero po takim mixie poczułem euforię i pobudzenie. Reasumując nie warto kupowac tego specyfiku, chyba, że przy następnej okazji dawka 200mg da zauważalną poprawę efektów to dam znać.
*sort - żółte, twarde grudki

Weź też poprawkę na twoją przepaloną czachę. Zrób sobie przerwę 3-4 tyg od wszystkich wypalaczy serotoniny oraz dopaminy i potem zdaj relację z testów 200mg oral. Gwarantuję ci, że będzie miło ;)
  • 297 / 30 / 0
Jakie dawki walić żeby jak najbardziej przypominało 6-APB? :D
Spoiler:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".