Trafiło pod mój dach w zeszłym tygodniu, testowałam z chłopakiem. Początkowo luby wziął sniffem dawkę około 200mg i nie poczuł za wiele. Dodam, że akcja działa się na zjeździe z 2-FA. Chcieliśmy jeszcze raz poczuć kopa, więc po jakichś trzech godzinach wzięliśmy oralnie po około 300mg i w ciągu czterdziestu minut polecieliśmy w kosmos. Zdecydowanie za dużo. Odpłynęliśmy we fraktalnej zupie, która po peaku zamieniła się w psychodeliczny mindfuck przynoszący nieporozumienia z rzeczywistością. Działanie substancji ustąpiło ostatecznie po ok 6 godzinach.
Podejrzewam, że dawce 100mg oralnie przypomina 6-APB, choć sądzę, że może okazać się mocniejsze i bardziej psychodeliczne.
tvstory pisze:A jak z empatią po tym?
PS. Gratuluję pomysłu przyjęcia 300mg nieprzetestowanej przez nikogo tu substancji, należącej do rodziny dawkowanej zwykle w ilości 100-150mg.
Astral Walker pisze:PS. Gratuluję pomysłu przyjęcia 300mg nieprzetestowanej przez nikogo tu substancji, należącej do rodziny dawkowanej zwykle w ilości 100-150mg.
Astral Walker pisze:Opis co najmniej zachęcający. A jak było ze stymulacją? Wyczuwalna, czy raczej w drugą stronę? Pojawił się jakiś zjazd?
Odrzuca mnie jedynie zjazd na poziomie intelektualnym. Chodź pewnie przy niższej dawce, nie będzie tak źle.
Jakie zalecacie dawkowanie ? Zacząć od 100mg? Czy mniej?
Miałeś sort od 'króla' w logu ?
sony123 pisze:Jakie zalecacie dawkowanie ? Zacząć od 100mg? Czy mniej?
Miałeś sort od 'króla' w logu ?
*sort - żółte, twarde grudki
last breath pisze:Postanowiłem się poświęcić i przetestować owy specyfik w "normalnej" dawce. Zarzuciłem 150mg (doustnie) po ok 20min czulem ze coś wchodzi, ale później działanie tylko osłabło. Po 1,5h czułem tylko lekkie pobudzenie i dezoriętację. Postanowiłem wciągnąć 150mg 3cmc i wypić 1,9ml gbl. Dopiero po takim mixie poczułem euforię i pobudzenie. Reasumując nie warto kupowac tego specyfiku, chyba, że przy następnej okazji dawka 200mg da zauważalną poprawę efektów to dam znać.
*sort - żółte, twarde grudki
Weź też poprawkę na twoją przepaloną czachę. Zrób sobie przerwę 3-4 tyg od wszystkich wypalaczy serotoniny oraz dopaminy i potem zdaj relację z testów 200mg oral. Gwarantuję ci, że będzie miło ;)
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.