Jak temat się nie podoba albo był to wiadomo -> do kosza.
Do założenia tematu zainspirował mnie wątek "stan licznika" w "substancjach psychoaktywnych"
Proponuję wpisywać Wasze rekordy zbadane alkomatem. Proszę o w miarę homologowane alkomaty a nie chińszczyzna która jak wiadomo g.... pokazuje.
Moj niechlubny rekord 4,6‰ (alt +0137 dla niewtajemniczonych). Impreza zakończyła się około 2 w nocy. Badanie odbyło się o 7 rano po zjedzeniu śniadania dla 2 osób.
Kojejny niechlubny rekord to 3.9‰ po przyjęciu na izbe wytrzeźwień. :wall:
Mam nadzieję, że temat się spodoba.
Kiedyś jak na imprezie sie bawiliśmy alkomatem to miałem chyba 4,2. pamiętam ten fakt czyli nie mogłem być bardzo mocno najebany. Koleżanka ostatnio jak wpadła pod autobus i trafiła do szpitala to tam jej zmierzyli i miała 3 promile. Wypiła wtedy 8 piw w 3h :)
Procent pisze: Mam natomiast znajomego, który wydmuchał na izbie wytrzeźwień (albo szpitalu, nie pamiętam już) 8 promili, co było rekordem tej placówki :-D Zarzekał się, że nie chlał dzień wcześniej, a taki wynik osiągnął po miksie prawie każdego dostępnego alkoholu (bimber, wódka, wino itd.), a potem odsypiał prawie trzy dni. Nie wiem jak to przeżył, ale to jest Polska. Pamiętam, że jak ja wydmuchiwałem te swoje 2 promile, to już była ładna faza, taka na granicy urwanego filmu.
Ja aktualnie robie detox domowy, relanium, zomiren, clonazepam, haloperidol i pilnowanie zebym nie pil. No zobaczymy co bedzie. Trzymajcie kciuki. Dzis kupilem sobie 2g sredniej jakosci koksisu :)
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Stany Zjednoczone dopuszczają do sprzedaży saszetki nikotynowe ZYN
FDA: „To mniejsze ryzyko dla zdrowia niż palenie papierosów”
Wiadomości Świat Dealer fentanylu dostarczał klientom narkotyk przy pomocy drona
Z aktu oskarżenia wynika, że mieszkaniec Kalifornii używał drona do dostarczania narkotyków swoim klientom, a jeden z nich zmarł po przedawkowaniu fentanylu.
Francja: Minister: narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach
Minister transportu Francji Philippe Tabarot powiedział w piątek, że narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach w tym kraju. Dzień wcześniej w wypadku autobusu szkolnego zginęła 15-latka, a wstępne badanie kierowcy na obecność narkotyków dało wynik dodatni.