https://en.wikipedia.org/wiki/Eutylone
Coś pokroju butylonu, tylko słabsze i mniej stymulujące. Sprawdź sam, załóż temat. Znajduje się na liście substancji aktualnie delegalizowanych przez Ministerstwo Mądrości.
Dostałem 1g w gratisie, przy zamówieniu 3-MMC. Po skonsumowaniu 2g na dwóch, na zejściu pluszowego efektu, postanowiliśmy przyjąć eutylon :old: . Jako, że w internecie nie znaleźliśmy wielu informacji, postanowiliśmy zacząć od 50mg sniff. Po około 20 minutach, brak jakichkolwiek efektów, więc zabraliśmy się za 200mg oral .
Po 10 minutach pierwsze efekty : pulsujący wzrok (tak jakby twoje oko nie nadążało odświeżać obrazu), przyjemne wejście na ciało, lekka empatia, brak jakiegokolwiek ograniczenia, wstydu, lęku (coś ala 4-MMC) oraz dość duże przyśpieszenie tętna. Jeżeli chodzi o efekt stymulujący : nagła, ogromna chęć działania i rozmowa na 100 różnych tematów na raz. Po około godzinie, dwóch (nie pamiętam dokładnie ), zaczęło schodzić. U mnie, przyjemne zmęczenie, działanie na wzrok w dalszym ciągu, zmniejszona stymulacja, chęć przyjęcia kolejnej dawki niewielka, lekki nieogar w głowie. Za to kolega, nagle zaczął mówić, że czuje jakby się miał zaraz przewrócić. jakby stracił kontrole nad sobą, jakby mgła nad ?mózgiem?, chodził po pokoju, bo jak stwierdził, jak chodzi to jest prawie normalnie a jak stoi, bądź siedzi to czuje jakby umierał. Mówił, żeby się to w końcu skończyło bo go popierdoli. Po spaleniu dziesięciu papierosów w ciągu 30 minut, poszedł wziąć szybki, zimny przysznic po którym mu przeszło. Sam nie umiał opisać jak się czuł, ale stwierdził, że nigdy tak chujowo się nie czuł :wall: i, że jakby miał się czuć tak cały dzień to by chyba skoczył z balkonu :old:
Co mu się mogło stać?
Aha, jego źrenice były OGROMNE!, moje były normalne.
Podsumowując, środek trochę dziwny.. Działanie na wzrok ciekawe, fajne wejście na ciało na początku, chęć działania, empatia, i brak pohamowania (coś ala 4-MMC).
Ogólnie po zarzuceniu, gdy skończył się 3-MMC, efekt wspaniały. Czułem się bosko, mogłem normalnie jeść, nie było rzeczy niemożliwych do zrobienia. Czyli w miksie z 3-MMC, działanie na +.
Jeżeli chodzi o solo, na drugi dzień po przyjęciu 250mg oral, dziwna, psychodeliczna faza. wejście na ciało i wzrok, przyjemne jak poprzednio. Lecz stymulacja mniejsza, bardziej efekty typu, : przemyślenia, chęć szczerej rozmowy, większa empatia i takie dziwne uczucie psychodeli. Nie wiem jak to opisać. Z jednej strony przyjemna faza, z drugiej lekki nieogar.
Jako solo nie polecam, w miksie z 3-MMC, jak najbardziej :hug:
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
ciekawe czy to w ogóle to, ale w sumie jest to możliwe bo teraz dużo substancji wraca na rynek
05 kwietnia 2019Hejtojawitaj pisze: Zamówiłem, zjadłem oral 150-200mg około. Wyjebałem resztę, wjazd na wzrok nie przyjemny, brak pobudzenia I euforia znikoma. Czułem się jakbym dostał łopatą w tyl głowy I to tak przez ok 4h.... serio krzywe jazdy jestem w staniee przezyc , przed odwykiem napierdalalem iv aphp,apvp i metę(ponad rok) ale to serio jest gowno warte, a z paranoi nie idzie się pośmiać, bo czujesz się zwyczajnie popierd*pony. Dziękuję Bogu za to że serio nie ma już czego walić iv. I współczuję nastolatkom , współczesnym. Od dobrych 4-5 lat nie ma spoko rckow, choć bo ebdb slyszalem że nie tak nowy...
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
https://psychonautwiki.org/wiki/Talk:Eutylone
Sie ktoś napracował, po to, żeby opisać etylon.
W dziale Eutylonu.
Jeśli zależności na linii pentylon-> n-etylpentylon (efylon) pokryłyby sie tutaj - tj butylon- netylobutylon to i tak średni w działaniu butylon stałby sie jeszcze bardziej średni xD
\Tzn straciłby resztki działania jako releaser na korzyśc wzmocnienia efekty inhibicji wychwytuzwrotnego.
W dużym skrócie wychodzi zuo.
scalono - WRB
https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acschemneuro.0c00797
Eutylon i jego strukturalne izomery wchodzą w interakcję z transporterami monoamin i wywołują stymulację lokomotoryczną
Grant C. Glatfelter*, Donna Walther, Michael Evans-Brown, i Michael H. Baumann*
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
wycięto pytanie o dostępność - łysy
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.