Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1823 / 104 / 20
Pod koniec miesiąca będę przez kilka dni przebywał w małej miejscowości w Czarnogórze. Moje pytanie: czy jest tam coś ciekawego w aptece czym można byłoby się naćpać? Coś czego nie ma u nas, albo chociaż dobrze nam znane DXM czy kodeina? Jeżeli chodzi o nielegalne dragi to wątpię że w tak małej miejscowości uda mi się złapać jakieś kontakty, więc interesuje mnie głównie apteka.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 1 / / 0
Co można ciekawego kupić w aptece w Czarnogórze bez recepty? Tramal? kodę? Cokolwiek?
  • 810 / 239 / 0
Jade tam. Bez ciśnienia na cokolwiek ale w miare możliwości będę szukał palenia więc zdam raport.
A poza tym tanie mają szlugi.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 810 / 239 / 0
Pare razy pytałem randomów. Raz usłyszałem oferte 20 euro to podziękowałem. Pare razy jakieś ciapaki pytały mnie, niestety ja nie wiem nic.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 7 / 1 / 0
Da się gdzieś ogarnąć w Czarnogórze zioło ? W jakim mieście? Dzielnicy ? Kogo pytać ? Ewentualnie coś ciekawego w aptekach ?
  • 5 / 1 / 0
Siemka.Ktoś kupował kodeine bez recepty w Czarnogórze.Obok w Albanii nie było problemu.
  • 9 / 1 / 0
Lecę do Czarnogóry na wakacje. Czy zabieranie paki oksydoloru i medikinetu bez zaświadczenia, ale z wydrukowanymi receptami to duże ryzyko? Myślę też czy zamiast oksów nie zabrać plastrów Durogesiców i po prostu się nimi obkleić na czas odprawy i w razie czego zabrać pudełko i receptę. Mogę też te plastry spakować do dmuchanego pontonu, bo wyglądają identycznie jak łatki na dziury, lub do pudełka na zwykłe plasterki. Powiedźcie mi też proszę czy lepiej te środki pakować do bagażu podręcznego czy zwykłego.
  • 218 / 32 / 3
@Wiktolel medikinet jest na liście antywywozowej, jeśli dobrze rozumiem, nie można go wywozić z pl. Oxydoloru tam nie ma, za to jest oxycontin 10 i 20 mg. Nie wiem jak ze stanem prawnym oksykodonu w Czarnogórze. To musisz pogrzebać albo zadzwonić do ambasady. Jako, że to rpw to radzę Ci ogarnąć zaświadczenie i na pewno nic nie przewozić jako "łatki ma dziury", bo jak nakryją to przewalone.
Wer schön sein will, der muss auch leiden.
  • 9 / 1 / 0
udało sie wszystko. Na lotnisku był piesek, tylko mam wrażenie że przyglądano się ludziom, którzy przylecieli w tym samym czasie z jakiegos innego nie wiem jakiego kraju. Oksydolor mi moze nie starczyć. Czy dostane tutaj opium, albo po prostu hel, cokolwiek poza ziołem?
Miejscowość Ujcin.
  • 218 / 32 / 3
@Wiktolel w razie czego masz kodę z kofeiną w aptekach, nazywa się kafetin.
Wer schön sein will, der muss auch leiden.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.