Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
* często na bezsenność
* w czasie depresji (tych naprawde chujowych dni)
* bo mi się podoba działanie (ostatni ciag 7 tgodni na clonozolamie wyniknąl z tego punktu, ale wiecej takich glupot nie bede robic :P)
Ale jestety mozna oddac bylo tylko jeden glos. Wiec taka ankieta to do dupy :P
#mops
Niestety nie zapoznałem się z ulotką ani nikt nie powiedział mi, że to tak kurewsko uzależnia fizycznie.
No i gdy już chciałem przestać (kilka razy). Nigdy nie wytrzymałem dłużej niż 3 tygodnie
Obecnie - biorę bo jak nie wezmę to wezmą mnie za zombie.
Po prostu nie potrafię odstawić.
Ile to juz lat !
SpalamTo pisze:Niestety nie zapoznałem się z ulotką ani nikt nie powiedział mi, że to tak kurewsko uzależnia fizycznie.
No i gdy już chciałem przestać (kilka razy). Nigdy nie wytrzymałem dłużej niż 3 tygodnie
Obecnie - biorę bo jak nie wezmę to wezmą mnie za zombie.
Po prostu nie potrafię odstawić.
Obecnie głównie w celach rekreacyjnych i raz na jakiś czas jako aktywny wspomagacz zapadnięcia w objęcia Morfeusza ;)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.