Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
N,N-dietylo-7-metylo-4-propanoilo-6,6a,8,9-tetrahydroindolo[4,3-fg]chinolino-9-karboksamid
dietyloamid kwasu 1-propionylolizergowy
Czytałem 3 trip raporty, wygląda na to że substancja bardzo aktywna, ~100ug na początek, około ~10h wynosi czas trwania badania, aktywność doznań podobno lepsza od pozostałych, takich jak allad czy LSZ.
Dawkowanie:
- Lekko 20 - 7o µg
- Standardowo 50 - 150 µg
- Mocno 150 - 350 µg
- Bardzo mocno 400 µg +
- około 8 - 10 h
- wejście 20-60 min
- Afterglow 2 h +
poprawki, edycja - witkacy
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
Żarłbym, mam nadzieję, że niedługo będzie to można dostać u jakiegoś polskiego vendora ^_^
Z bluelighta:
DrGreenthumb pisze:it should go on sale today to people in the UK & Poland
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
(chociaż chciałbym aby tak nie było).
Wygląda na to, a przynajmniej hipotetycznie musi to być pro-drug, jeśli faktycznie tak będzie, a wszystko na to wskazuje, to AL-LAD straciłby swoją popularność w EU i PL, a zapasy muszą/musiałyby się skończyć.
Też nie wiadomo, czy pierwsza partia 1P szybko się nie skończy lub jakie będzie zaintersowanie społeczeństwa.
Cenowo 1p wypada podobnie, ~100ug- jest typową dawką, a ~150ug już ok, a czas z 8-10 nawet do 13h.
No nie wiem, zobaczymy jak z tym będzie. Brytole są chyba zadowoleni, a i tutaj pewnie pojawią się opisy naszych TR. ;-)
Player1 win?
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.
Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina
Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.