Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Nieraz spotykam się ze stwierdzeniem, że wymagana jest dobra dieta, ale jakoś mało mi to mówi, w dodatku dobrze by było, gdyby wszystkie tego typu informacje były do znalezienia w jednym miejscu.
Od siebie napiszę, że dla mnie bardzo przydatna była suplementacja glukozaminą, która poprawiła stan moich bolących podczas ciągu stawów. Dodatkowo kurkuma również wspaniale współgra z G, da się mocno wyczuć neuroprotekcyjne działanie przyprawy w receptorach dopaminowych.
Proszę o zachowanie przejrzystości, tak by temat schludnie wyglądał proponuję pogrubić nazwę każdego suplementu/dodatku do diety.
Proponuję również pisać co dorzucacie doraźnie. W przypadkach kiedy łapał mnie zamuł i nie chciałem iść spać, robotę robiła kofeina i pseudoefedryna. W drugą stronę - kiedy chciałem się uspokoić, robiłem ziółka z ashwagandhy.
Zapraszam do dzielenia się informacjami po czym czuliście się lepiej i jakie wprowadziliście usprawnienia do diety, bądź jaką trzymacie przy dłuższym braniu g.
Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
Dołożę kolejne 3 grosze: unikać suplementacji choliną. Nie wiem jak jest z tą w jajkach, ale też starałem się raczej robić odstępy między ich spożywaniem, a g.
Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
No i myślę że bardzo ważnym elemntem diety jest błonnik, bo tam oczyszcza jelita.
Wszystkie najważniejsze witaminy i minerały na 100% dziennego zapotrzebowania uzupełnione. Podczas odstawki to inna sprawa, wtedy trzeba ponoć więcej B6 choćby. Ale podczas ciągu czy ja wiem...
No i wody trzeba sporo pić, bo giebel odwadnia.
Dla mnie najważniejsze jest picie dużej ilości wody, najlepiej średnio mineralizowanej i zażywanie minerałów w szczególności magnezu i potasu, gdyż GBL działa diuretycznie i zwiększa potliwość.
Też polcam kurkumine, koniecznie z pieprzem a glukozamina to placebo. Nie marnuj kasy.
- Fakers gonna fake
Fejker pisze:Żadna woda mineralna w butelkach nie wypłucze ci trucizny z żył. Ogarnij się człowieku. Ćpać przestać, a nie wlewać do ryja litry wody. Sport uprawiaj, zadbaj o siebie, dawki zmniejsz. Tylko hipokryta będzie ćpał i układał sobie ZDROWĄ dietę.
Fejker pisze:Żadna woda mineralna w butelkach nie wypłucze ci trucizny z żył. Ogarnij się człowieku. Ćpać przestać, a nie wlewać do ryja litry wody. Sport uprawiaj, zadbaj o siebie, dawki zmniejsz. Tylko hipokryta będzie ćpał i układał sobie ZDROWĄ dietę.
Chodzę na siłownie, mam zdrową dietę oraz uważam, że lepiej w weekend przyjebać giebla niż alkohol.
Od czasu do czasu, o zgrozo, zapalę nawet trawki albo wezmę etylofenidat czy 3-MMC!
Pozdrawiam,
ćpun-hipokryta
Back to the topic:
Jak mi się chciało spać, to najczęściej kofeina pomagała, wypijałem energetyka i jest gitara!
Najczęściej od razu miksowałem giebla z energolem - przezorny zawsze ubezpieczony :old:
Do tego oczywiście jedzenie w miare zdrowo i możemy w miare długo cieszyć się gieblem
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.