Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 642 / 18 / 7
Nazwy : MDPH, a-methyl-MDA, a,a-dimethyl-3,4-methylenedioxy-phenethylamine, 3,4-methylenedioxophentermine a-methyl-3,4-methylenedioxymethamphetamine.
[ external image ]
IUPAC: 2-metylo-1-(3,4-metylenodioksy)fenylopropano-2-amina

https://en.wikipedia.org/wiki/Methylenedioxyphentermine
https://www.erowid.org/library/books_on ... l116.shtml

Dawka : 160 - 240 mg.
Czas działania : 3-5 godzin.

Miał ktoś styczność z tym związkiem? Prawdopodobnie spróbuję w tym tygodniu.
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 766 / 136 / 6
Re: MDPH
Nieprzeczytany post autor: Berig »
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 50 / 2 / 0
Dostałem próbkę od polskiego sprzedawcy 0,4g. Żółtawy proszek, który specyficznie gryzł w nos. Nie wiem jak wy ale dla mnie zażycie 200mg było by srogim przedawkowaniem. Po przerobieniu grama alfy (ponoć mocno nabija tolerke na stymulanty) małe ilości ładowane snifem dały mi 4 doby bez godziny snu :-D Co najciekawsze 4 dnia byłem na weselu i akurat kończyłem worek, szczerze tak dobrze nie bawiłem się dawno. Mimo abstynencji od snu nie doświadczyłem halucynacji i psychoz, o dziwo :huh:
Działanie jednej dawki (małej 40-50mg) sniffem jest delikatne. Lecz ja zauważyłem że po zjedzeniu 100mg od około godziny 15 pierwszego dnia, że mimo iż nie czuje działania, nie usne :P Nie miałem zjazdu lub czegoś w tym stylu, praca serca też okej. Po nieprzespanej nocy (spędzonej produktywnie - wysiłek umysłowy, nauka) rano znów dojadłem i dopiero wtedy zacząłem czuć fajne euforyczne działanie :*) . Takim trybem zerowałem worek :) Tolerancja nie rośnie tak szybko, jedzenie też można przełknąć.
Działanie ma dwie fazy euforyczną która trwa około 2 godzinki po czym, wchodzi stymulacja której nie potrafię porównać do niczego, subtelna bez uboków a bardzo kreatywna. Ja osobiście martwiłem się troszkę o swój mózg ponieważ 4 doby bez snu, raczej z skromną dietą, pełne nauki, posiadówek z kumplami, zakończone 4 dnia weselem (wlałem w siebie około 0,5l wódki ale to wesele) a ja porostu czułem sie ciągle jak młody bóg. Zasnąłem około 8 rano po powrocie. %-D
Jeśli to było placebo to chce tak częściej... :yay:
  • 160 / / 0
Również dostałem próbkę od polskiego króla-vendora, miałem wysłać opinie ale nie udało mi się wcześniej za to zabrać. Substancja bardzo mocna. Działa ok 4 do 5 h, choć jeden Szczurek który nie ma styczności z jakimikolwiek substancjami miał naprawdę ostro przez wiele godzin (od 22 do 8 rana). Wcześniej pił alkohol który mu zaszkodził ale po przyjęciu na oko (było 0.4 w woru) 100mg miał jak to określił "blogostan". Raczej spokojna osoba dostała nagle takiego ADHD ze nie umiał ze sobą wytrzymać, dusza towarzystwa, gadka non stop przez tyle godzin, rzucanie się i radość panowały w jego świecie. Niesamowita substancja, kocham ją i chce jej więcej - słowa przytoczone przez szczura. Biegał i skakał jak nowonarodzony, przeszczesliwy i chętny do zabaw xd lekkie odrealnienie tego co się dzieje. Jednak zrobił błąd srogi za co go później pokazało. Dozarl w trakcie, żeby utrzymać stan, kolejne 100mg. Wszystko było w porządku do ok 9-10 rano, kiedy pojawiły się skutki uboczne. Pikawa chciała wyskoczyć z klatki, pot na całym ciele, lekkie omdlenia, cierpniecie rąk i nóg. Chęć wymiotów (były próby ale nic nie wyskoczyło z wora xd), lekka sraczka. Caly dzien czul sie podle i struty, odpadl na caly dzien (nie dziwic sie pierwszakowi). Jak widać jest to mocarna substancja o fajnym profilu działania. Dwa inne szczurki które testowały w mniejszych dawkach również zadowolone, brak jakichkolwiek większych skutków ubocznych. Szczury z wiedzą chemiczna porównały ten specyfik do "pierwszego spędzenia nocy z mefem". Wielka euforia, chrc do zycia wieksza niz cokolwiek z czym mieli do czynienia, porownali Wroclawka pente do zabawek z dziecmi. Wiec coś musi być na rzeczy. Mam nadzieje że b3 będzie oferował ten produkt bo jest naprawdę interesujący i wart uwagi. Jakby ktoś chciał ściągnąć i puścić kilka porcji do badań to jestem po tych doświadczeniach jak najbardziej nastawiony na kupno.

Edit. Zapomniałem dodać info o spaniu. Trzy szczurki nie umiały zasnąć nawet wieczorem, podana hydroxyzine 25mg pomogło im się ogarnąć i zaznać snu.

PS. Vendorze, przepraszam za tak pozna recenzje o którą prosiles, mam nadzieję że i tak się jakoś przyda.
Uwaga! Użytkownik xemnaspl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 173 / 23 / 1
MDP
Nieprzeczytany post autor: Pepejson »
Dostałem sampla tej substancji.
W internecie cicho, chyba że słabo szukam. Ktoś coś może uzupełnić?

Wczoraj 40mg oral + 30mg sniff dało lekkie pobudzenie, równie lekką euforie i uczucie ciepła, była natomiast spora chęć do rozmowy.

Stwierdziłem że substancji sniffem nie opłaca się brać. Zażyłem 5-htp wczoraj. Dzisiaj po uzupełnieniu witamin i mikroelementów oraz porządnym śniadaniu przyjąłem 160mg oralnie i czekam na efekty(Minęło 20 min, więc jeszcze wszystko możliwe), więcej substancji niestety już nie mam. "Wypranie" z serotoniny możecie u mnie wykluczyć bo jestem typem, który lubi dopaminę i noradrenalinę. Od serotoniny staram sie trzymać z daleka, więc jak już coś z tej kategorii zażyje to zawsze mnie porządnie porobi.
  • 1893 / 182 / 0
Info od vendora:
"MDP należy do grupy; Benzedrine"
"MDP ma być lepsze niż MDMA i to niby najlepszy jego zamiennik"
Wydaje mi się że nie ma sensu tego sniffować. Jak sample dojdą to wrzucę bombę i opiszę efekty.
  • 326 / 33 / 0
Substancja to metylenodioksyfentermina. W teori metylowa pochodna MDA (dodatkowa metylowa grupa podstawiona na tym samym atomie węgla w łańcuchu propanu co grupa aminowa :) założyłem wątek o MDMP (pochodna MDMA i tam jest wzór), i tez niedługo umieszczę badania.
ODPOWIEDZ
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.