Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 221 / 1 / 0
Witam, od jakiś 5miesięcy biorę izotretynoinę, najpierw 30mg, teraz 50mg dziennie rozłożone na dwie dawki. Ostatnie badania na wątrobę robiłem jakieś 2/3miesiące temu i było całkiem spoko. Dużo piłem, ostatnio trochę ograniczam, to znaczy kilka dni w tygodniu piję bardzo umiarkowanie.
Mam zamiar trochę pogrzać dexa przez następne dni, jestem ciekaw co o tym sądzicie jeśli chodzi o wątrobę, czy nie takie rzeczy już wasze bebechy przechodziły czy wypada zwolnić.

Dzisiaj dwa blistry czyli 300mg, jutro może spokój i w czwartek natomiast piątek tak 450 mg +dorzucane żeby zjazd utrzymać pewnie z drugie 300 następne jakieś. Sobota podobnie + trochę alkoholu bo impreza, niedziela może jakieś 300mg.

ps. jak radzicie dorzucać żeby zjazd utrzymać, nie faze. Ostatnio miałem fajny zjazd który chciałbym powtórzyć, chodziłem naspidowany energią. Czy jest sens w ogóle dokładać po 5/10 tabsów, czy lepiej pod koniec zjazdu jebnąć drugie 300? Ostatnio dokładałem i wydaje mi bardzo prawdopodobne się że coś dawało ale... czekam na opinie.
połowa rzeczy które piszę nijak ma się do rzeczywistości i tego kim jestem, szczególnie te pod wpływem.

bywa ok, ale jeszcze nie jest
  • 50 / 1 / 0
Jeżeli chodzi o wątrobę to na forum można znaleźć iż podobno nie szkodzi, lecz z własnych doświadczeń po długim balowaniu z DXM odczułem pogarszający się stan mojej wątroby a mianowicie-ból.

W moim wypadku np. jest sens dokładanie po 10 tabsów iż jest odczuwalna.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.