Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
http://legislacja.rcl.gov.pl/docs//2/20 ... 100956.pdf

leci cały alfabet Nbomów B,C,D,E,i,G,N

cały alfabet będzie zdelegalizowany 2C-X do zdelegalizowanych B,E,I

dołąnczy C,D,G,N

poza tym leci TMA-6 i proskalina

z Tryptamin zostaje 4-HO-DET ,4-HO-MiPT i jeszcze parę innych ale jednak bardziej lubie Fenki

jak widzicie szanse ,że powstanie coś nowego fajnego z Fenek

co do tej pory zostało fajnego dla mnie 3C-E a co poza tym ?
  • 510 / 6 / 0
Szkoda fenek :( A w szczególności 25B... Pozostaje black market itp.
Uwaga! Użytkownik qarhodron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1993 / 490 / 0
x-NBOMy zastąpią pewnie x-NBF albo x-NBOH

NBOM'y są bardzo tanie i dostępne na rynku EU, więc po delegalizacji podejrzewam, że będą bez problemu dostępne na czarnym rynku. Nie jest problemem przemycić 1 g substancji z terenu innego kraju należącego do EU, a jest to 1000 porcji.

Na miejsce 2c-x mogą wskoczyć,raczej gorsze 2c-x.

DOx chyba też poleciały ale wiem, z tego co wiem DOx-NBOME nie są raczej godne zainteresowania.
Teoretycznie możliwości są, a jak to będzie wyglądać w praktyce to się okaże.
  • 720 / 12 / 0
Ciekawe jak te całe NBF, NBOH i inne ze smiesnzymi końcówkami będą działać. 25C-NBOMe to moj pierwszy i chyba ulubiony psychodelik.Tryptamin nie jadłem prócz grzybów raz. Ale i tak kocham fenki! Te śmiechy na melanżach .. %-D %-D ...Musze podjąć kroki w kierunku "KONFITUR" %-D
Ludzie z kasą - wiecie co robić.

Wiadomo kiedy ta ustawa ma wejść? .. :/ kurwa mać ! nie wszyscy chcą sie odurzac jebanym alkholem. A tak pozatym - jebane organy które delegalizują - tutaj wszystkie informacje maja jak na tacy.. :/ Trzeba cos wykombinować...
  • 2878 / 21 / 0
ustawa wchodzi jutro. wywal wszystkie narkotyki do kibla.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 720 / 12 / 0
Nie pitol. Nie doczytałem.. Nie chcesz podpowiedzieć kulturalnie - nie musze korzystac z twoch porad. Sam się dowiem. Ale forum po to jest, żeby czasem ktoś nie musiał czegos szukać.

EDIT: z dokumentu :

"Planuje się, że ustawa wejdzie w życie pod koniec 2014 r. Vacatio legis wynosi 14 dni od dnia ogłoszenia"
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2014 przez PuTTy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2878 / 21 / 0
Gdybyś przeczytał ten projekt lub dwa inne wątki dotyczące tej sprawy, to byś miał odpowiedź.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 720 / 12 / 0
Sprawa załatwiona. Nie wszyscy są bezmógzowcami. Czasem ktoś może pomóc komuś.
Człowiek czasem się zachowuje jak filantrop-altruista %-D a zostaje, z myszką w ręku %-D .

Pozdro
  • 1993 / 490 / 0
1 g x-NBOMów kosztuje średnio 300 zł, jak komuś zależy to sobie zrobi zapas do końca życia.
A przynajmniej na długie lata, zanim się substancja zdegraduje.
  • 720 / 12 / 0
Wyszedłem na ciula.. %-D . Wiem wiem ile kotszują :) , natomiast mówiłem troszke o innej lidze tych zapasów. :)
You know what i mean. :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.