Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 283 / 1 / 0
Witam, po ostatnim waleniu Tramalu, eth-cata i 3-MMC a zwłaszcza po tym jak zmieszałem tramal i eth-cata mam dziwne akcje ze wzrokiem. Różne smugi, śnieżenie, błyski, wrażenie że "mniej" widzę do góry niż do dołu, ogólnie rozwalenie wzroku itp itd. Nasiliło się od wczoraj, czy jeśli dzisiaj lub jutro zacznę brać piracetam to pomoże ? I czy moge brać piracetam jak jestem na buprenorfinie, nitrazepamie i olanzapinie.
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3208 / 389 / 0
Ja bym nie brał i tak juz wystaraczająco dużo chemii w siebie ładujesz, lepiej daj po prostu odpocząc organizmowi.
  • 30 / / 0
piracetam, albo jeszcze lepiej oryginalny noopept nie zaszkodza, moze nawet pomoga.
tylko nie przesadzaj z dlugoscia cyklu.
na pewno pomoze czas, jego trzeba duuzo.
i zacznij z odstawienia bk i tramadolu.
  • 721 / 3 / 0
Beta-ketony odstaw w pierwszej kolejności, wjazd na układ nerwowy jest dość duży. Oczu szkoda na takie eksperymenty :-(
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 418 / 2 / 0
Bardzo intensywny masz ten śnieg? miałaś go wcześniej, i czy nie masz przy tym tak jak by szmumu w uszach? Ogólnie to na pocieszenie samo może nie przejść :) ..
  • 1033 / 91 / 0
  • 138 / 1 / 0
męty w oczach ma wiele ludzi, nic nadzwyczajnego.
„Szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie, jako smakujesz, aż się zepsujesz”
  • 125 / 2 / 0
męty w oczach są nieodczuwalne póki się na nich nie skupiasz;
podobne akcje, o których piszesz mam po ciągach na ketonach, mijają po odstawieniu, u mnie po tygodniu akcje z trzaskami, błyskami i rozmyciami widzenia przechodzą
~.~
ciąg dalszy nastąpi.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe