Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 286 / 5 / 0
W czym przenosicie GBL na imprezy chociażby?
Strzykawki? Jeśli tak czym je zatykacie?
Ewentualnie jakieś pojemniczki? MAm takie fajne opakowanie po ketonalu ale nie wiem czy nie przeżre
;)
  • 2877 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Ja mam pompę dwudziestkę i trzymam ją w czarnym plastikowym pudełku, jak na kasety VHS i kilka kulek z ręczników papierowych. Mieści się w sam raz, w sumie jeżeli coś czasem z tej strzykawki wycieknie, to nawet nie zauważam bo muszą być to nieznaczne ilości. Fakt - do kieszeni tego nie schowasz, ale do plecaka czy torby nie ma problemu i nie ma szans żeby coś upierdolić (co się pewnie niejednej osobie zdarzyło).

EDIT : co do zatykania strzykawek sposobem polowym - całkiem nieźle daje radę płynny wosk, kilka kapnięć i jest szczelnie.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 2518 / 28 / 0
Ja zawsze noszę w strzykawkach 20ml zatykając je taką czerwoną zatyczką od 1ml insulinówek. Końcówka pasuje znakomicie i przy tym nie ma najmniejszych szans żeby coś wyciekło.
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
dobrze strzykawke zatyka sie igla, tzn. lamiesz igle przy samym poczatku, zapalniczka nadtapiasz ta tubke po niej i stopionym plastikiem uszczelniasz otwor po igle. Szczelne i wielorazowego uzytku
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2518 / 28 / 0
@Macki próbowałem już takiego sposobu, fakt dobry, ale zawsze coś mi tam wycieka. Niewykluczone, że nie do końca wyłamywałem igłę, albo źle przytapiałem. A strzykawka z zatyczką od insulinówki również wystarcza na bardzo długo. No chyba, że najzwyczajniej w świecie ją zgubię :-D
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: .M »
Mój patent to pudełko na soczewki. Sprawdziłam i polecam. Już o tym pisałam w innym wątku.
Małe, poręczne, nie rzuca się w oczy, nikt nie pyta, co to jest ani nie chce otwierać ("zostaw, to płyn do soczewek, zakazisz mi oczy!"). Mieści się po ok. 5ml w każdej "przegrodzie". Można sobie odmierzyć wcześniej dawkę i wziąć ze sobą tylko tyle, ile ma się w zamiarze zaaplikować. Dla pewności, co by nikt nie pomylił i nie chciał tam pchać soczewek, oznaczyłam pudełko mazakiem do płyt (gbl to miejscami zmywa, ale jakoś się trzyma).
I dobrze mi tak. Ach, jak mi dobrze!
  • 286 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: melon27 »
A czy GBL przechodzi przez skóre?
Jak naprzykład gdzieś kropla zostanie na rękach przy napełnianiu
;)
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: .M »
Raz sobie genialnie niechcący prysnęłam gieblem na twarz i nic mi się ze skórą nie stało. To topi tylko plastik :).
I dobrze mi tak. Ach, jak mi dobrze!
  • 729 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Topienie plastiku w ogóle fajnie wygląda. Kropla na klawiaturkę mi upadła i tylko patrzałem jak mi klawisz wykręca :D Hardkor.
A te butelki plastikowe od dostawców to jak? Czemu ich nie nadtapia? Jaki to plastik jest, jakiego typu?
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 545 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: euzebiusz »
[quote="Toker"]
Topienie plastiku w ogóle fajnie wygląda. Kropla na klawiaturkę mi upadła i tylko patrzałem jak mi klawisz wykręca ]

http://en.wikipedia.org/wiki/Hdpe
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.