Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
I tu pojawia się pytanie do was. Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć dlaczego mam taką nietypową i uciążliwą przypadłość i czy ktokolwiek też tak ma? W jaki sposób skutecznie przeciwdziałać (co w takim wypadku może podbić fazę)? Próbowałem ziołem i naprawdę mocno podbija, ale wtedy 2 fazy nakładały się na siebie, a jednak wolę czystą, tryptaminową. Co do przyjęcia i.v. to odpada, bo nie chcę przekraczać tej granicy, tym bardziej, że używam opioidów i obiecałem sobie, że w żyłę sobie nie dam.
qarhodron pisze: to odpada, bo nie chcę przekraczać tej granicy, tym bardziej, że używam opioidów i obiecałem sobie, że w żyłę sobie nie dam.
pewnie bs ma rację, coś z metabolizmem masz i może inhibitory by ci pomogły
Japierdolę, jak można być takim jełopem...
Co do podatności - jeśli wykluczasz przyjmowanie przez siebie antydepresantów (inhibitory wychwytu zwrotnego neuroprzekaźników, TLPD, benzosy) w pożywieniu/napojach/suplementacji to ja nie mam pomysłu; BS dobrze radzi z iMAO i to chyba jedyna rada
Spróbuj miksu z DXM o ile go lubisz, jak zostałem poddany dożyłkom na działajacym dexie opadła mi kompletnie kopara, miałem zdecydowanie bardzo grubo ale jeszcze w górnej granicy optimum. Niezłe zaskoczenie, którego nie przewidywałem, mimo że wiedziałem o tym, że dex wzmacnia działanie wielu substancji. Wzmacnia i modyfikuje.
Dexa nie wolno łączyć z MAO-A/B !!
Zakładając
Zastanawiałem się nad przyczyną. Co sądzicie o mojej teorii, o rosnącej w niesamowitym tempie tolerancji? Wstrzykuję w mięsień - tryptamina powoli dostaje się do mózgu, który natychmiast wytwarza kosmiczną tolerkę, nim faza zdąży się rozkręcić. Wstrzykuję w żyłę - mózg nie ma czasu na wytworzenie tolerki, całość zbyt szybko się tam dostaje, przez co robi mnie naprawdę mocno.
Poeksperymentuj, może Twoje próby pozwolą rozwiązać ten problem innym osobom, które również go mają :-)
A może tryptaminy pomogą same od siebie z bólem migrenowym i zostanie on zniwelowany? Swoją drogą, ciekawe czy jest taka możliwość w ogóle... Leczenie migreny tryptaminami psychoaktywnymi
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Palenie fajki wodnej wcale nie jest nieszkodliwe
Fajki wodne zyskują coraz większą popularność, szczególnie wśród młodych osób. Wiąże się to z powszechnym przekonaniem, że palenie sziszy jest nieszkodliwe dla zdrowia. Nic bardziej mylnego!
Oskarżony o posiadanie narkotyków przyszedł do sądu z narkotykami
Kilka gramów mefedronu miał przy sobie 28-latek, który brał udział w sądzie w Lublinie w rozprawie jako oskarżony o posiadanie narkotyków. Mężczyznę zatrzymali do kontroli policjanci, gdy ten wyszedł już z sądu. Zwrócili na niego uwagę, bo był im znany z wcześniejszej z działalności przestępczej. Gdy pojechali do jego miejsca zamieszkania, znaleźli jeszcze ponad kilogram marihuany i klefedronu.
Kannabinoidy wykazują „obiecujący potencjał jako środki przeciwnowotworowe” – wskazują nowe badania
Niedawno opublikowane badania w Discover Oncology rzuciły nowe światło na możliwości terapeutyczne kannabinoidów takich jak THC, CBD i CBG. Naukowcy wykazali, że związki te mogą hamować wzrost guzów oraz zapobiegać rozprzestrzenianiu się raka, co czyni je obiecującymi środkami przeciwnowotworowymi. Chociaż wyniki te są niezwykle obiecujące, badacze podkreślają, że wciąż istnieje wiele do zrozumienia, jeśli chodzi o mechanizmy działania kannabinoidów oraz optymalne dawkowanie tych substancji.