Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Używałaś/eś środków pobudzających w czasie sesji (np. tabletek na kaszel, amfy) albo używasz ich na co dzień (okresowo lub regularnie)? Używasz środków nasennych, przeciwbólowych bądź środków odurzających (amfetamina, kokaina, heroina, środki halucynogenne, opiaty oraz wszelkie ich istniejące pochodne syntetyczne) lub jakikolwiek leków?
Wszystko czego używamy przez krótki czas utrzymuję się w naszych płynach ustrojowych, ale we włosach wbudowuje się to na stałe. To co używamy dziś wbudowuje się w strukturę obecnie wyrastającego z głowy włosa i przesuwa, wyrasta wraz ze wzrostem włosa.
Chcesz sprawdzić czy to co brałeś jest wykrywalne w Twoich włosach? Robię badania do pracy magisterskiej i potrzebuję prób włosów z ciekawą zawartością. Wszystko odbywa się anonimowo, nie potrzebuję i nie gromadzę danych osobowych. Ty – możesz się przekonać co tak naprawdę kryje Twój włos, ja zyskam dodatkowy materiał do badań.
Więcej informacji chętnie udzielę drogą indywidualną, mail: zbieram_wlosy@wp.pl
  • 825 / 14 / 0
Łoniasze też mogą być ?
  • 14 / / 0
dla jednolitości badań, zostanę przy pierwotnym wyborze, interesują mnie wyłącznie włosy rosnące tylko na mózgoczaszce, najlepiej jej części potylicznej
  • 5299 / 106 / 0
Ktoś Ci wyśle kiedyś i wyjdzie kompletna tablica Mendelejewa, masz na tyle mocne nerwy %-D ?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3854 / 316 / 0
Wątpliwym jest, aby ktoś Ci wysłał włosiwa. Czasem można spotkać tu bezinteresowną duszyczkę.

A tak poza tym - to kogo kurwa obchodzi, co kryją jego włosy. Chyba każdy dobrze wie, co ćpał (z założenia) :-D

@Pillosław

Czemu żeś zajebaU avatara Adamowi Selene :-p
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3127 / 27 / 0
Od ostatniego ścinania włosów stosowałem głównie psychodeliki (LSD, 2C-B, psylocy(bi)na, meskalina, DMT), raz się zdarzyło MDMA, oprócz tego THC, ale to wiadomo, że wyjdzie w teście. Robisz także badania pod kątem tych mniej popularnych rzeczy, czy tylko stymulanty, depresanty i THC?
High, how are you?
  • 1951 / 15 / 0
Na czym będzie polegać ta praca magisterska?
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 984 / 6 / 0
to jakiś fetyszysta, wysyłajcie włosy z nosa jak mózgoczaszka.
głupio wyszło...
  • 2648 / 42 / 0
A ja chętnie Ci wyślę włosy, ciekaw jestem co wykryje iwś
  • 1709 / 11 / 0
To policaj, chce nasze DNA ;-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.