Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 273 / 8 / 0
Własnie miałbyć opis ale nie ma. Robi topic bo chce aby ktoś ładnie opisał jak robić baty, jointy chętnie bym się nauczył. (FAQ najlepiej wsparty fotkami)
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 77 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: BartooL »
kupe informacji i blantowych ewolucji :
http://cns.piwko.pl/cns/ + fotki
  • 243 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CANY »
  • 437 / 20 / 0
Eee, tam przez internet to kupa.

Najlepiej, niech ktoś ci pokaże jak to się robi. A i tak kluczem tutaj jest praktyka, nie żadne tam faq'i :-D .
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
A i tak kluczem tutaj jest praktyka, nie żadne tam faq'i
Dokłądnie. Ja czytałem wiele różnych porad jak skręcać jointy ale nauczyłem się dopiero gdy zaimprowizowałem to WŁASNĄ metodą (które jest po prostu zwykłym intuicyjnym skręcaniem). Rób to tak jak Ci najwygodniej i się nauczysz. To wcale nie jest takie trudne. Ja nauczyłem się w jeden wieczór. Chociaż z każdym następnym blantem robie to coraz lepiej :-D W większości internetowych poradników opisują jak zrobić stożkowatego blanta. Mi ta metoda nie pasowała i robie tubularne, bez różnicy średnic. Więc weź do ręki bibułki, tytoń i próbuj aż wyjdzie!!! Powodzenia!
  • 84 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielony »
witam Wszystkich na hajpie! jestem zielony i debiutuję

dosyć pieprzenia - robota czeka: http://www.roll_up.republika.pl/

pzdr:]
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2006 przez zielony, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zielony nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Jesli ktos nie umie skrecan i ciezko mu sie nauczyc moz wyprobowac tego : http://www.rollmate.com/how_to_use_the_rollmate.htm . Ja to osobiscie na poczatku uzywalem jak nie umialem krecic ale w sumie sie nauczylem. Wlasciwie to zamiast tego urzadzenia uzywalem dlugopisu :D Jak ktos znajdzie cos bardziej wymyslnego niech odpisze :D PZDR Z ANGLI >>>>>>> Ziolo tez dobre chodz drozsze :D
  • 15 / / 0
Siema, jestem tutaj nowy. Jeszcze nigdy nie paliłem marihuany, ale mam kilka gram suszunych liści (niestety tylko liści) :-/ Nie wiem jak kręcić jointy, ile towaru nasypać, tak żeby nic sie nie zmarnowało, wszystko spalić. Jakiej bibułki użyć do jointów? I czy można towar przechowywać w szczelnie zamkniętym słoiku pod ziemią? Nie nabijajcie się ze mnie. Każdy z was kiedyś zaczynał... ;-)
Uwaga! Użytkownik Neo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
ale mam kilka gram suszunych liści (niestety tylko liści) :-/
jezeli to liscie z jakiejs pozadnej odmiany, to beda kopac (nie tak jak topy, ale zawsze) sam mialem niedawno troche lisci z rosliny i po ususzeniu lolek na glowe nawet dawal rade :) skad masz te liscie?
Nie wiem jak kręcić jointy, ile towaru nasypać, tak żeby nic sie nie zmarnowało, wszystko spalić.
http://cns.piwko.pl/cns/ <- tu masz bardzo dobrze wszytko objasnione. tylko nie irytuj sie, ze na poczatku ci nie wychodzi, ja tez na poczatku krecilem koslawe baty, ale z czasem sie nabiera wprawy. jak jeszcze nigdy nie bakales, to moze zapla z lufki poprostu? albo nie, bo masz te liscie, zly pomysl, palilbys to chyba z pol godziny hehe ;)
Jakiej bibułki użyć do jointów?
polecam OCB (jak kazdy chyba :D) moga byc slim, daja rade. odradzam Marleyki (ze zdjeciem Boba Marleya) bo sa do dupy, rwa sie i chujowy klej maja omijaj je!
czy można towar przechowywać w szczelnie zamkniętym słoiku pod ziemią?
jezeli sloik jest naprawde szczelnie zamkniety owszem. ale po co? torebka dilerka (strunowa) i wystarczy. zwlaszcza jak to jest tylko pare gram lisci (zapach znikomy. problem sie zaczyna jak sie ma np 50g topow)

pozdrawiam i zycze milej przygody z MJ. pozdrow ja ode mnie ;) (chory jestem i nie mam skad palenia wziac :( )
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 414 / 8 / 0
Heh. I przygotuj się, że za pierwszym razem rzadko kogo kopie...
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.