Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Całe szczęście obydwa razy trwały nie dłużej niż 10 minut...
Podpinam się zatem do pytania czym to może być spowodowane.
glue - m
Nie mogę edytować.
@passionman: pytanie może wydać się dziwne - palisz szlugi do opio?
Spaliłem, położyłem się i ... no miałem owe stany lękowe. Trwały jakieś 15 minut, po czym, jak ręką odjął, minęły. W tym samym momencie zorientowałem się, że efekt działania nikotyny również zniknął.
Może to i dziwna hipoteza, ale jest szansa, że nikotyna ma na to jakiś wpływ.
Oczywiście jeśli u Ciebie takie stany pojawiały się niezależnie od palenia szlugów, wtedy może to być tylko i wyłącznie reakcja mojego organizmu.
A co do słyszenia muzyki, głosów innych osób, dzwonków, pytań skierowanych do mnie, to normalne efekty opiatowego ujebania u mnie. Nawet na trzedxwo miewam tak, że budzę sie, jestem świadomy (tzn tak myślę) i słyszę dzwonek czy cos, zrywam sie a tu nic takiego nie miało miejsca. A jaie mam haluny przy zasypianiu (na trzeźwo wiecej ale po opio ciekawsze) to mała bania.
Dzisiaj waliłem PST i być może przez to, że dopijam sobie browarek do tego, nic z tych rzeczy się nie pojawiło (jestem w sumie przekonany, że to dzięki temu).
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów