Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 1 / / 0
Dzień dobry cześć i czołem wszystkim hyperrealowcom :cheesy:
Ostatnio pojawił się u mnie w domu inhalator - nebulizator. Bezskutecznie szukałem w necie jakiś środków, aby to urządzenie wykorzystać do odlotów, ale nic nie znalazłem. Może ktoś ma jakieś pomysły, albo słyszał co można zapodawać tym urządzeniem :listen:
Olejki eteryczne odpadają, bo zapchają dysze.

pozdro
Uwaga! Użytkownik inhalatorlucjan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
Podłącz puszkę z cyklonem B.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 6 / 0
A nie lepiej po prostu kupić gałkę?

Pamiętaj - Kamisy czeszą najmocniej!
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.