Poza tym, wypierdalaj z tym do lekarza i koniec ćpania.
Ostatnio ogarnąłem sobie z kumplami pixy zjadłem jedna i może łącznie (1.3 pixy ) mitsubishi chyba 350 albo 450 bralem pixe 2 raz w życiu . Faza zeszła szybko dość słabe były No i się zaczęło. ....... mefedron akurat mial kumpel zjadłem przez całą noc I dzień i noc aż do godziny 00 może z 3 gramy plus pół litra wódki poniosło mnie ale pomyślałem ze się należy stresujący dzień itp ostatniego pasa walnalem dość sporego i się źle poczułem musiałem się położyć mrowienie całego ciała i bol serca nigdy tak nie miałem chyba że na zwale po 3 dniach na farcie ( doszło mrowienie skroni ( Dodam że po buch też tak mialem po tym melanzu ) . Dobra położyłem się spać wstałem rano bol potężny glowy bolą tak 2 dni mięły 2 tyg od melanzu ale mam dziwne objawy bol bani coś jak by mi słabo się robiło lekkie zawroty . Plus lekki bol serca. ( Nie jest częsty) . boję się że sobie coś odkleilem w tym pustym łbie... Planuje kupić sporo witam i zobaczyć efekty . Plus iść do lekarza na serducho i głowę. Dam sobie jeszcze tydzień. Miał ktoś tak ? Boję się że to nerwica lękowa. . Dodam że jem normalnie bylem nawet na siłowni. Dodam że jak się położę krecenie jest mniejsze i Potrafi ustalić. Może uzależnienie psychiczne ? Myślę też żeby zajebac mefe i zobaczyć czy na 2 dzień przestanie boleć. . Miał ktoś podobnie ? Dodam że nie mam depresji chodzę do roboty uśmiechnięty itp . Po prostu takie zawirowania jakbym leżał na łóżko a ktoś tym lozkiem bardzo lekko trzas . Wygląda też to tak że potrafię mnie takie objawy cały dzień a też dopiero wieczorem.. powiedzie że to przechodzi? Nie chce latać na benzo zawsze myślałem że mam mocny charakter depresja itp nie w moim stylu...
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.