Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
bo jestem zaskoczony taką tanią ceną papierosa ,coś ta cena jest podejrzana
zaznaczę ,że chce tylko palić od czasu do czasu :-)
Powód: Poprawiono brzmienie tematu i przeniesiono wątek do właściwego działu
ps no i stacjonarka, to stacjonarka - zawsze drożej niż allegro.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
Co? Możemy wszystko!"
Ludzie próbując e-papierosów boją się wydawać dużo kasy na początku i dlatego rezygnują 'bo to chujowe', ale trzeba trochę wyłożyć. Jest to bardziej wymagające, niż wyciągnąć fajka z paczki i odpalić- czyszczenie, przedmuchiwanie, napełnianie, ładowanie, bycie na bieżąco w tym co warto kupić. Ale w ostatecznym rozrachunku szlugi teraz to dla mnie shit.
Taki starter pack pozwalający spróbować wapowania na dobrym poziomie:
1. 2 baterie EGO, około 160 zł
2. ładowara, ok. 30
3. liquinator + kilka kartomizerów, ponad 50 w zależności od ilości kartków
4. dobry liquid, zamawiane z neta, ok. 35 zł za 50 ml.
Co? Możemy wszystko!"
radzę kupić też napełniony kartomizer i dopłacić 1.5 pln bo z fabrycznie napełnionego to dużo dymu
Liqua jest bardzo dobry , Casablanca też ok , ogólnie ze smooke.pl sa tanie liquidy
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.