Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
bo jestem zaskoczony taką tanią ceną papierosa ,coś ta cena jest podejrzana
zaznaczę ,że chce tylko palić od czasu do czasu :-)
Powód: Poprawiono brzmienie tematu i przeniesiono wątek do właściwego działu
ps no i stacjonarka, to stacjonarka - zawsze drożej niż allegro.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
Co? Możemy wszystko!"
Ludzie próbując e-papierosów boją się wydawać dużo kasy na początku i dlatego rezygnują 'bo to chujowe', ale trzeba trochę wyłożyć. Jest to bardziej wymagające, niż wyciągnąć fajka z paczki i odpalić- czyszczenie, przedmuchiwanie, napełnianie, ładowanie, bycie na bieżąco w tym co warto kupić. Ale w ostatecznym rozrachunku szlugi teraz to dla mnie shit.
Taki starter pack pozwalający spróbować wapowania na dobrym poziomie:
1. 2 baterie EGO, około 160 zł
2. ładowara, ok. 30
3. liquinator + kilka kartomizerów, ponad 50 w zależności od ilości kartków
4. dobry liquid, zamawiane z neta, ok. 35 zł za 50 ml.
Co? Możemy wszystko!"
radzę kupić też napełniony kartomizer i dopłacić 1.5 pln bo z fabrycznie napełnionego to dużo dymu
Liqua jest bardzo dobry , Casablanca też ok , ogólnie ze smooke.pl sa tanie liquidy
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Zmiany w mózgu u użytkowników marihuany mogą wynikać z innych czynników, twierdzą naukowcy
W miarę jak marihuana zyskuje popularność zarówno w celach medycznych, jak i rekreacyjnych, rośnie potrzeba zrozumienia jej długofalowego wpływu na zdrowie, szczególnie na strukturę i funkcje mózgu. Najnowsze badanie opublikowane w czasopiśmie BMJ Mental Health rzuca światło na tę kwestię, sugerując, że zmiany w mózgu związane z marihuaną mogą nie mieć charakteru przyczynowego. To odkrycie otwiera nowe wątpliwości dotyczące wpływu marihuany na zdrowie, które mogą być kluczowe dla dalszego kształtowania polityki zdrowotnej.
UEFA wszczęła dochodzenie w sprawie sędziego, który mógł zażywać narkotyki podczas Euro w Niemczech
Unia Europejskich Związków Piłkarskich (UEFA) wszczęła dochodzenie w sprawie angielskiego sędziego Davida Coote'a, podejrzanego o zażywanie narkotyków.
Botswana: Nowa strategia gospodarcza – marihuana zamiast diamentów
Botswana, jedno z najstabilniejszych państw Afryki, stawia czoła wyzwaniom związanym z uzależnieniem swojej gospodarki od wydobycia diamentów. Dwoma nowymi filarami tamtejszej gospodarki mają zostać energia słoneczna oraz konopie indyjskie.