Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
Zastanwiam się nad kupnem e-papierosa jaka jest roznica między tymi drogimi w sklepach stacjonarnych za 150 /200 pln a tymi tańszymi 20-50 pln np http://allegro.pl/e-papieros-usb-10wkl- ... 71625.html

bo jestem zaskoczony taką tanią ceną papierosa ,coś ta cena jest podejrzana

zaznaczę ,że chce tylko palić od czasu do czasu :-)
Ostatnio zmieniony 09 maja 2016 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawiono brzmienie tematu i przeniesiono wątek do właściwego działu
  • 2878 / 21 / 0
Ten, do którego podałeś link, jest beznikotynowy. A te tanie od tych droższych różnią się tym samym co inne sprzęty elektroniczne i nietrwałe podróbki - wykonanie, żywotność, wygląd etc.

ps no i stacjonarka, to stacjonarka - zawsze drożej niż allegro.
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2012 przez idontknow, łącznie zmieniany 1 raz.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 2 / / 0
polecam papierosy ze strony e-dym.pl , korzystam z tych modeli (Ego-Tank) juz pare miesiecy i zadnego problemu :)
  • 804 / 5 / 0
Ja mam e papierosa Volisha Ego 3, działa cały dzień przy paleniu non stop, nie jak np mild pure sin co mi wystarczał na 5-6 godzin, może dlatego że jestem leniwy, a palarnię mam daleko to w sumie przestałem praktycznie palić zwykłe fajki no może na imprezach gdzie nie brałem e-papierosa bo upiję się i zgubię (los mojego pierwszego e-papierosa), ale mulitim smaków, i jak cokolwiek się zepsuje to w każdym większym mieście wymieniają zepsute części od ręki nawet czasem bez gwarancji. Nie ma możliwości przypalenia sie po opiatach albo benzosach ;D Jak chce ktoś info o najlepszych smakach itd to mogę podać.
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 38 / / 0
Serio ci to zastępuje normalne fajki? Przecież to marna imitacja.
  • 804 / 5 / 0
W sumie to ja mam tak że mam wąsko z funduszami, a kiedyś skręcałem sobie kiepy a teraz mi się po prostu nie chce, bo mogę elektronicznego palić cały dzień ładując tylko w nocy, i zamiast powiedzmy 20 paczek fajek w tygodniu mogę sobie kupić 2 liquidy 10 ml po 24 mg nikotyny za 20 zł i mam 160 zł tygodniowo na inne wynalazki ;D Jednak co raz trudniej nie palić w lato, kiedy np na jakimś obozie w stylu slot art mam małe możliwości ładowania niż w zimę kiedy wkurzam ludzi na palarni puszczając sobie kółeczka w pokoju, a Oni marzną na dworze xDD
Co? Możemy wszystko!"
  • 19 / / 0
Marną imitacją bym tego nie nazwał, jak zainwestujesz odpowiednią ilość kasy i czasu na znalezienie odpowiedniego sprzętu to staje się to nawet przyjemniejsze od jebiących gównem, drogich szlugów. Wcześniej paliłem paczkę czerwonych dziennie, teraz z przyjemnością w pracy, nie wychodząc z łóżka, wszędzie, mogę sobie zaaplikować aromatyczne pierdolnięcie nikotyny:)
Ludzie próbując e-papierosów boją się wydawać dużo kasy na początku i dlatego rezygnują 'bo to chujowe', ale trzeba trochę wyłożyć. Jest to bardziej wymagające, niż wyciągnąć fajka z paczki i odpalić- czyszczenie, przedmuchiwanie, napełnianie, ładowanie, bycie na bieżąco w tym co warto kupić. Ale w ostatecznym rozrachunku szlugi teraz to dla mnie shit.
Taki starter pack pozwalający spróbować wapowania na dobrym poziomie:
1. 2 baterie EGO, około 160 zł
2. ładowara, ok. 30
3. liquinator + kilka kartomizerów, ponad 50 w zależności od ilości kartków
4. dobry liquid, zamawiane z neta, ok. 35 zł za 50 ml.
  • 425 / 21 / 0
Dajcie jakąś radę w sprawie kupna tej cieczy do napełniania naboi.Ma być tanie i ostro dymić.Teraz używam Trendy i mi smakuje.
  • 804 / 5 / 0
Liqua jest bardzo dobea ma włoskie aromaty i jest tańsza od Milda i daje bardzo przyjemne dużo dymu z crystal tanka.
Co? Możemy wszystko!"
  • 1472 / 26 / 0
Paradoksalnie te tansze dymią bo jest więcej glieceryny,wszystko zależy też czy dobrze napełnisz

radzę kupić też napełniony kartomizer i dopłacić 1.5 pln bo z fabrycznie napełnionego to dużo dymu

Liqua jest bardzo dobry , Casablanca też ok , ogólnie ze smooke.pl sa tanie liquidy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.