W jaki sposób organizujecie swój wolny czas ? Mówicie sobie 'zrobię to, to i tamto a później luz' czy może odkładacie wszystko na ostatnią chwilę (jak ja) ?
Przyznaje się bez bicie że u mnie organizacja czasu to abstrakcja i leży po całości, dlatego mam nadzieję że temat się rozwinie i zapożyczę sobie z niego jakieś fajne pomysły ;)
Osobiście nie lubię sobie nic planować, robię to na co w danej chwili mam ochotę, to się tyczy także obowiązków do wykonania. Oczywiście wyjątkiem jest praca czasowa, ale to zależy co się robi. Czasami po prostu mam ochotę zająć się czymś pożytecznym to się tym zajmuję, a jak nie mam ochoty, a wiem że jeszcze mam na to czas to nic się nie dzieje złego, robię to później.
Planowanie sobie czasu z góry na jakieś dłuższe terminy nie jest dobre ze względu na nieprzewidywalność życia.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".