Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
Próbował was z ktoś palić z tej fajki

http://www.faja.com.pl/sfd020-fajka-ele ... p-396.html

czy rzeczywiście jest dużo więcej dymu,jak się z niej pali różne zioła MB,kanne ,baybean itd

P.S. wiem ,że wątek w złym dziale,ale na Hyperreal co dziwne nie ma żadnego działu o akcesoriach i jakoś padł na ten dział
  • 1107 / 52 / 0
Nie wiem w ogóle jak to ma działać i na jakiej zasadzie. Jak dla mnie bez sensu. Na jakie to ma być baterie niby ?? Paluszki ?? One maja rozgrzać czy zapalić materiał ?? Bez sensu jak dla mnie.
Chuj na kaczych łapach
  • 3490 / 56 / 0
W fajce jest wiatraczek. Włączasz, przykładasz zapalniczkę i z ustnika leci dym. Możesz sobie nałożyć na koniec duży worek (nie wiem czy na balon wystarczająco mocne) i ściągnąć z niego bucha. Wygodne, jak ktoś ma problemy z dużymi, gęstymi buchami to może pomóc.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 3309 / 22 / 0
Na balon to z pewnością nie starczy, bo wymagane jest wysokie ciśnienie. No i w czym to ma pomóc? W końcu jak ktoś nie umie dużego bucha ściągnąć, to z worka też nie ściągnie. Chyba, że ktoś nie umie ciągnąc z fajki/lufki... Może się mylę, ale po prostu nigdy nie miałem z tym problemów, jako że papierosy zacząłem palić na długo przed dragami i byłem przygotowany.

Ja bym tu widział zastosowanie do rozpylania jakichś kadzideł czy aromatycznych ziół.
  • 3490 / 56 / 0
Pomoże. Problem ze ściągnięciem dużego bucha polega na tym, że krztusisz się zanim pociągniesz dobrze. Z worka jak z wiadra, wciągasz wszystko na raz, najwyżej się strasznie skaszlesz.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1472 / 26 / 0
Mam fajny ekstrakt MB w formie proszku

wygląda to mniej więcej tak

http://shamanshop.pl/sklep/product_info ... cts_id=398

http://shamanshop.pl/sklep/product_info ... cts_id=226

i tu pytanie czy fajka elektryczna znacznie ułatwiała by rozpalanie tego,bo wiadomo ,że w formie proszku dużo ciężej się rozpala,może właśnie fajka elektryczna by to bardzo dobrze rozpalała???
  • 1107 / 52 / 0
Taki wiatraczek to wam chuja pomoże. Ot zbędny bajer i co najwyżej dobry to rozpylania kadzidełek, ale z ogromnymi buchami to wam nie pomoże. Zamontujcie sobie lepiej pompkę od wtrysku wycieraczek. Na wlot zamontujcie fifkę a wylot do buzi. To wam by pomogło z buchem %-D %-D
Chuj na kaczych łapach
  • 1174 / 22 / 15
Emce pisze:
Jak fajny? %-D
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
Emce pisze:
Co to jest MB?

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1387 / 5 / 0
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2011 przez pindyjski, łącznie zmieniany 1 raz.
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
ODPOWIEDZ
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.