Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 300 / 6 / 0
No wlasnie
Mam taka sytuacje, ze mam laske z innego miasta gdzie jest na mnie ciety jej byly z paroma jego przydupasami, chcialbym im dac lekcje pokory, ale na trzezwo nie dam rady 2-3 (a nawet 1 jak jest duzy :blush:). Takze co polecacie na walki uliczne, domyslam sie ze feta by byla spoko, ale moze jest cos bardziej subtelnego :cool:

ps. nie jestem dresem
ps2. wiem ze moge ich dojechac ze swoimi kolegami ale pozniej sam dostane i krag sie zamyka hehe
  • 2878 / 100 / 0
I tak dostaniesz, nic Cie w Hulka nie przemieni
  • 154 / 1 / 0
Ćwicz długo i wytrwale. Tylko ilość własnej pracy zrobi z Ciebie madafakę, ćpanie to wyjście np. na raz, ale z treści posta wynika, że masz zamiar tam jeździć.
Polecam sztuki walki i generalne dbanie o kondycję.
  • 300 / 6 / 0
Costam cwicze na silowni, od pazdziernika chce sie zapisac na muay thai, ale to dopiero jak bede studiowal bo u mnie tego nie ma. Ale do tego czasu potrzebuje jakiegos wspomagacza, domyslam sie ze wszystkie stymulanty dadza rade?
  • 2878 / 100 / 0
Strzel fetę i z 4 klonów, żeby nie pamiętać upokorzenia.
  • 2 / / 0
Zaopatrz się w testosteron w zastrzykach,kup sobie parę kastetów,ochraniacze na golenie i idź pan w wioche bic wieśniaków.
  • 1530 / 9 / 0
koks, albo alkohol nie boli wtedy tak mocno
  • 845 / 12 / 0
Ale mu kurwa rady dajecie :nuts: Jezeli jestes przekonany, ze sprawy sie nie da pokojowo zalatwic (tak to bym polecil np mefedronopodobne proszki, ale tu jest opcja ze ci sie wlaczy empatia i love) to polecilbym zwykla fuke. Kup koniecznie ochraniacz na zeby, nakrec sie negatywnie, na wkurwienie i idz ich rozpierdolic ;-)

Edit: chyba , ze bierzesz pod uwage jakis sprzet, ktory ci moze dac duza przewage w walce z kilkoma facetami - tu moga pomoc kastety od biedy. Ale ja bym polecal palki teleskopowe. Jak juz idziesz na hardkora to jakies noze (tu juz trzeba sie tym umiec poslugiwac), ale wtedy wez pod uwage, ze mozesz poniesc ladne konsekwencje jak sprawa trafi na paly. No i mozesz tez stracic noz, gosciu go przejmie i masz przejebane.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2010 przez kato, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2878 / 100 / 0
Może to było trochę oschłe, ale wyobrażam sobie chudego kolesia, który szuka magicznego środka do rozjebania paru schabów gdzie z masy jednego schaba można ulepić dwóch taki jak on.
Sam nie jestem żadnym fajterem, tfu tfu, jedna ze mnie wielka pizda w tej materii, ale ten temat i poszukiwania magicznego eliksiru asterixa to dla mnie wielka pomyłka.
  • 157 / 1 / 0
Brać pożyczki w providencie, nie oddawać i czekać aż panowie w garniturach przyjdą się napierdalać. hahaaha
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.