Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 286 / 5 / 0
Też tak macie, że po fecie, metkacie efedrynce stajecie sie kochliwi?
  • 2641 / 39 / 0
kochliwi haha :-D
  • 365 / 2 / 0
Ogółem po narkotykach majstrujących przy dopaminie rośnie mi ochota na sex, ale ta ochota jest taka zwierzęca robię się nie tyle kochliwy co ruchliwy :-D
  • 1169 / 16 / 0
chyba wyjebani ;d
  • 81 / / 0
Ja tam mam zawsze ochotę! :D
  • 2876 / 99 / 0
słyszałem o przypadkach oświadczania się na MDMA, nawet jeden taki przypadek miał miejsce ze dwa lata temu na forumie, ogółem mefedron skłania do bardzo szczerych wyznań, głównie euforianty-ketony
  • 368 / 7 / 0
Z tym oświadczaniem w stanie nietrzeźwym to chybiony pomysł. Co jeśli okaże się że na trzeźwo tych ludzi niewiele łączy ?
  • 2497 / 49 / 0
to bylo MDMA, dude, nigdy nie brales, ze sie tak dziwisz? :P
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
slodziakowa pisze:
I ja i ja też! :cheesy:
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 28 / 1 / 0
Maskaradore pisze:
slodziakowa pisze:
I ja i ja też! :cheesy:
Ja również! :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.