Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 286 / 5 / 0
Też tak macie, że po fecie, metkacie efedrynce stajecie sie kochliwi?
  • 2641 / 39 / 0
kochliwi haha :-D
  • 365 / 2 / 0
Ogółem po narkotykach majstrujących przy dopaminie rośnie mi ochota na sex, ale ta ochota jest taka zwierzęca robię się nie tyle kochliwy co ruchliwy :-D
  • 1169 / 16 / 0
chyba wyjebani ;d
  • 81 / / 0
Ja tam mam zawsze ochotę! :D
  • 2876 / 99 / 0
słyszałem o przypadkach oświadczania się na MDMA, nawet jeden taki przypadek miał miejsce ze dwa lata temu na forumie, ogółem mefedron skłania do bardzo szczerych wyznań, głównie euforianty-ketony
  • 368 / 7 / 0
Z tym oświadczaniem w stanie nietrzeźwym to chybiony pomysł. Co jeśli okaże się że na trzeźwo tych ludzi niewiele łączy ?
  • 2497 / 49 / 0
to bylo MDMA, dude, nigdy nie brales, ze sie tak dziwisz? :P
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
slodziakowa pisze:
I ja i ja też! :cheesy:
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 28 / 1 / 0
Maskaradore pisze:
slodziakowa pisze:
I ja i ja też! :cheesy:
Ja również! :-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.