Czy wasze mózgi mef mocno ryje ?
do tego nie pamiętam większości fazy na drugi dzień,już 4 razy złapałem się na tym że szukam mefa wykitranego na później nie pamiętając że poszedł w nocha dzień wcześniej,fazy zapamiętuje jakoś tak- O ! wąchałem,było zajebiście,a co robiłem ? niewiele pamiętam
Ps.
Te haluny co opisałem były po 1gramie zażytym w ciągu 4godzin, podzielonym na jakies 8 kresek (po kazdej kresce ktora sciagnalem podbierałem z wszystkich innych i robilem malutką i dociagałem, nie wiem dlaczego ale nawet jak wezme 150mg+50-100mg 5-10minut pozniej, klepie tak jak bym wzial 300-400).
Edit:
Ojoj widze ze na metkacie da sie całkiem niezle rozpisac :D.
... a jak lubisz biadolic to bloga pisz a nie smiec tu.
Dodam, ze zawsze na poczatek wale ~150mg, czasami halucynacje sa silniejsze, czasami slabsze.
Dodam tez, ze mefowa przyjemnosc fizyczna zawsze dziala na mnie w 99% podobnie do kodeiny w ilosci 2,5 paczki antka, i przepieknie sie nooduje. Strange 2?
edit:
A Jezus mial okulary xD
Moze byc tak, ze to przez kodeine zacpana kilka godzin wczesniej (juz zeszla) mialem az takie halo?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.