1-(1,3-benzodioksol-5-yl)-2-(metyloamino)butan-1-on
Butylon w angielskiej WIkipedii
Jako że takiego tematu niema a wszyscy piszą o nim w wątku o Metylonie, to zakładam.
Moim zdaniem słaby. A duże dawki nie polepszają działania. Wypada znacznie gorzej od mefedronu i methylonu.
Działa dobrze chyba tylko po długiej przerwie... Ale komu się chce czekać, jak można na mefedronie jechać codziennie, a na metylonie co 3 dni :D ...
To tylko moja opinia, na każdego butylon działa inaczej. Jak to u was wygląda?
dodałem wzór strukturalny, nazwę systematyczną i link do angielskiej Wikipedii #czeslaw
jakby jakiemuś modowi się nudziło, to może tu przenieść posty dotyczące b1 z tematu o m1.
So enjoy life, you only get one
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
opisywany byl jako bardziej spidujacy bez wlasciwosci euforyczno-empatycznych.
aczkolwiek jego dzialanie ( tak jak i metylonu ) moze byc rozne na rozne jednostki
mam w kieszeni klonazepam.
I jeszcze jedna sprawa jak z tolerancją względem 2c-e? Wiem, że są to dwie różne substancje, ale chciałem dziś spróbować, a w sobotę jadę z 2c-e, więc wolę się upewnić.
blazee pisze: Też dostałem gratis 250mg. Mógłbym ktoś napisać coś więcej o tej substancji? Jakieś linki? Szczególnie jeżeli chodzi o dawkowanie.
I jeszcze jedna sprawa jak z tolerancją względem 2c-e? Wiem, że są to dwie różne substancje, ale chciałem dziś spróbować, a w sobotę jadę z 2c-e, więc wolę się upewnić.
A pytania z tolerancją do 2C-E nie rozumiem, napisz jaśniej. Dziś walisz b1, a w sobote chcesz 2C-E ? Czy jak, bo nie kminie.
mam w kieszeni klonazepam.
250 to tak ni w cipkę, ni w oko. możesz spróbować na raz walnąć albo walnąć ze 170-200. jor czojs.
So enjoy life, you only get one
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.
Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły
Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.