Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Opis sytuacji:

na obrotach: 4ta doba (po 7g)
zapasy: ok. 0,5g
stan fizyczny: pobudzenie
stan psychiczny: dobry, odczuwalne zmęczenie (brak dyskomfortu)
podkład schizki: The Prodigy - Dyskografia
używane wspomaganie: cukier

zapytanie: Jak najefektywniej wykorzystać zapasy
pod pytanie: Lepiej dzisiaj, czy jutro po przespanej nocy (o ile sen nadejdzie)

pozdro, Herr Szuternik
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fachowy »
Hehe idz spac ;D widze ładnie lutujesz 4 doba . Ja najwiecej 3 wytrzymywałem ;D nie ma sensu meczyć organizmu ani sie obejrzysz jak dopadnie cie jakas paranoja ...
  • 18 / / 0
żeby uchronic sie przed paranojami, wspomagam się cukrem (jedyny pokarm mózgu) - daje dobry efekt.
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karoleekk »
Fuknij dziś... a jak Cię sen najdzie to odeśpisz cały ciąg i tyle :D.
[...] Why don't think you trust
In my self-righteous suicide
I cry when angels deserve to die [...]
  • 18 / / 0
a może by to zmieszać z tytoniem i zapalić, żeby osiągnąc ciekawy efekt( co prawda krótki)?
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SmokerMan »
2x po 250 czas dobierz sam ja mam jeszcze 250, tylko z tym ,że ja tylko 2 dni(dziś trzeci)Pozdrawiam.
"Nie znoszę żadnego absolutu, z wyjątkiem tego jednego przypadku: mnie samego. Tak się zdarzyło, że jestem, więc iluzję mego istnienia czynię mym najwyższym sensem. Traf chciał - i ja tego nie zmienię."
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zelmer »
Jutro wolne,piątka w sam raz :) jedziemy
Uwaga! Użytkownik zelmer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Po takim ciągu nie widzę sensu ładować dalej bo może podziała kilkanaście minut i dupa a tak jak sobie zostawisz to się na pewno jeszcze przyda kiedyś.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Pierdolnij w kabel, teraz, nie rano. Nie ma co się pierdolić w drobnicę, lepiej zakończyć ciąg fajerwerkami.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1067 / 204 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Rozsądniej- zostawić na jutro, pojutrze. Ale i tak wciągniesz teraz, więc po co ten temat?
I don't do drugs. I am drugs.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.