Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Ogolnie gbl powoduje ostra hustawke emocjonalna, czy to radosc czy smutek odbieramy duzo bardziej wyraznie.
nie zwalalbym agresywnosci na GBL tylko na siebie ;-)
§h¶ôňgĽéĐ.
Skad ty takie madrosci bieresz? Mowisz ze po pijaku prawdziwe ja sie ujawnia? Znasz jakis ludzi dluzszy czas ktorzy w miedzyczasie zostali alkoholikami? Dopiero ujawnili swoje prawdziwe oblicze wg ciebie? Pierdolisz od rzeczy, kazda uzywcza wypacza zachowanie, a nalogowe wpierdalanie czegokolwiek tymbardziej.
I to nie jest nalogowo. Ja tego po prostu duzo wrzucam, dochodze do 10-20 dziennie (polewam 2-2,5 i jak troche schodzi to dolewam 0,5-1) ale robie przerwy, daje sobie Jezusowi zabierac, zeby nie kusilo. Nie cisnie mnie jak tego nie ma, a w moim przypadku szybko sie konczy, a nim zamowie kolejna butelke to mija z 3-4 tyg.
Nigdy nie przejawialem nawet znikomej agresji po alkoholu, ani zadnej innej uzywce. Ta po gbl to tez raczej wkurw i ewentualnie zbluzganie kogos inna agresja niz werbalna dalej jest nierealna z moim usposobieniem.
Od czasu regularnego ciagu giblowego mj spadla jakos u mnie w hierarch uzywek do ktorych czuje czesty pociag, lubie dalej zapalic ale raczej nie za czesto.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.